ΠΑΣΟΚ για υποκλοπές: Κάθε μέρα που περνά η κυβέρνηση εκτίθεται περισσότερο

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2006 16:57
A- A A+

«Κάθε μέρα που περνά η κυβέρνηση της ΝΔ εκτίθεται περισσότερο και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νϊκος Αθανασάκης αναφερόμενος στο θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπων.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο κ. Αθανασάκης είπε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει θέσει διάφορα ερωτήματα τα οποία παραμένουν, και εν πάση περιπτώσει όλα πρέπει να απαντηθούν από την έρευνα και από την κυβέρνηση.

Σε άλλη ερώτηση για το αν θα κληθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει τέτοια απόφαση, αλλά υπενθύμισε μια αναφορά του κ. Παπανδρέου στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή, σύμφωνα με την οποία «ο κ. Καραμανλής κατά την προσφιλή του μέθοδο μεταφέρει τις ευθύνες στην αντιπολίτευση και μας λέει αν εσείς έχετε στοιχεία καταθέστε τα. Κύριε Καραμανλή δεν είμαστε εμείς που θα καταθέσουμε στοιχεία, είστε εσείς που θα καταθέσετε στοιχεία, εσείς και ο διευθυντής του δικού σας γραφείου».

Κληθείς να σχολιάσει την προαναφερθείσα αποστροφή του ότι «έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας», ο κ. Αθανασάκης επισήμανε ότι «η Επιτροπή δεν έχει έναν οριστικό κατάλογο εκείνων που καλεί για ακρόαση, η πρόσκληση στην Ericsson π.χ. προέκυψε απο την χθεσινή κατάθεση του κ. Κορωνιά. Αρα δεν είναι κάτι κλειστό, αλλά μια διαδικασία σε εξέλιξη».

Πηγή ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή