Απάντηση Αθανασάκη στον αναπληρωτή κυβερνητικό εκπρόσωπο

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2006 17:14
A- A A+

Η απογραφή, όπως την έκανε η κυβέρνηση της ΝΔ, υπήρξε πράγματι ένα μεγάλο πολιτικό έγκλημα εναντίον της Οικονομίας, της χώρας, της κοινωνίας και του πολίτη, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανασάκης, με αφορμή το χαρακτηρισμό του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου για το ΠΑΣΟΚ: οι «κλασσικοί εγκληματίες που επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος» http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/03/10/1164346.htm .

Όπως παρατήρησε ο κ. Αθανασάκης, «το πολιτικό αυτό έγκλημα έγινε με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ, του κ. Αλογοσκούφη και του κ. Καραμανλή, το οποίο πληρώνει και θα πληρώνει για πολύ καιρό η χώρα και οι έλληνες πολίτες». «Αρα λίγη ντροπή δεν βλάπτει και στο σπίτι του κρεμασμένου καλό ειναι οι κύριοι της κυβέρνησης να μην μιλούν για σχοινί», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασάκης.

Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για τις δηλώσεις του κ. Αλογοσκούφη που έκανε λόγο για διαστρέβλωση της αλήθειας εκ μέρους μερίδας του Τύπου, η οποία -όπως είπε- υιοθέτησε επιχειρήματα του ΠΑΣΟΚ, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε: «Υποθέτω πως οι εφημερίδες έκαναν και την δική τους ανάλυση, δεν έχουν γράψει μόνο την δική μας θέση, άρα οι συγκεκριμένες εφημερίδες θα απαντήσουν και αυτές στον κ. Αλογοσκούφη που καταφεύγει όπως πάντα στην διαστρέβλωση της πραγματικότητας».

Θέση του ΠΑΣΟΚ ήταν «να γίνει απογραφή, αλλά αντικειμενικά, χωρίς παρεμβάσεις και κομματικές σκοπιμότητες απο την πλευρά της κυβέρνησης», επισήμανε ο κ.Αθανασάκης και πρόσθεσε:

«Είχαμε πεί να γίνει απο την Τράπεζα της Ελλάδος, ή να γίνει απο μια κοινή επιτροπή, να γίνει σε κάθε περίπτωση αντικειμενικά. Η κυβέρνηση της ΝΔ για να στείλει τις προεκλογικές της υποσχέσεις στο μέλλον και για να φορτώσει τα πάντα στο παρελθόν, έδεσε τα χέρια της ελληνικής οικονομίας και τα χέρια της χώρας, προσέθεσε βάρη στην Ελλάδα και στους έλληνες πολίτες, έθεσε την χώρα και την οικονομία υπό επιτήρηση». «Αυτά είναι τα κατορθώματα του κ. Αλογοσκούφη, του κ. Καραμανλή και της κυβέρνησης της ΝΔ. Είναι όλοι συνυπεύθυνοι γι΄αυτό και έχουν βαριά πολιτική ευθύνη. Ας μην προσπαθούν να βρούν δικαιολογίες σήμερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή