Το ιδανικό ανοιξιάτικο look για το γραφείο

In the mood: Η corporate πλευρά της άνοιξης αποκαλύπτει ωραίους συνδυασμούς
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 08:44
In Icons We Trust
A- A A+

Με την άνοιξη – παρά τα τερτίπια του καιρού – να έχει καταφτάσει ημερολογιακά, το λευκό παντελόνι όχι μόνο έχει αρχίσει να εμφανίζεται δειλά σε πιο casual εμφανίσεις Σαββατοκύριακου σε συνδυασμό με περιποιημένα sneakers και ελαφριά φούτερ, αλλά  μπορεί επιπλέον να επιβληθεί στην γκαρνταρόμπα και σε ό,τι αφορά το look στο γραφείο.

Το λευκό παντελόνι μπορεί να αποτελέσει τη βάση για ενδιαφέρουσες προτάσεις που κυμαίνονται από το κολεγιακό στυλ μέχρι τους τολμηρούς συνδυασμούς με έντονα χρώματα.

Η ομάδα του In Icons We Trust το συστήνει διακριτικά στην κατηγορία, χτίζοντας γύρω του ένα ενδιαφέρον preppy look με ενήλικες αποχρώσεις που θα του δώσουν το ρόλο του κυρίαρχου στην αίθουσα συσκέψεων.

IN ICONS WE TRUST

• Βεβαιωθείτε ότι το παντελόνι σας έχει κρουστή ύφανση και δεν δημιουργεί τσακίσματα που θυμίζουν διακοπές και ρούχα παραλίας. Η γραμμή του θα πρέπει, επίσης, να είναι αυστηρή και ίσια.

• Χαρίστε του το δικαίωμα να σταθεί παρέα σε ένα κλασικό σακάκι με εμφανή ύφανση και χειμωνιάτικη χρωματική παλέτα: τη χρειάζεστε, για να μην ξεφύγει το σύνολο λόγω του λευκού.

• Αντιμετωπίστε το σοβαρά και ταιριάξτε το με ένα ριγέ πουκάμισο, καλή γραβάτα και μία ισορροπημένη ποσέτ.

• Το σύνολο θυμίζει Ιταλό επιχειρηματία, συνεπώς καλό θα είναι να σεβαστείτε την αύρα που εκπέμπει και να είστε καλά περιποιημένο.

• Οι εσπαντρίγιες βάζουν την τελική πινελιά που δίνει στο look την ανάσα που χρειάζεται για να φύγει από την αυστηρότητα του πάνω μέρους και να χαλαρώσει.

IN ICONS WE TRUST
THE LOOK

Σακάκι από λινό και βαμβάκι, βαμβακερό πουκάμισο, μεταξωτή γραβάτα, pochette και βαμβακερό παντελόνι όλα The Bostonians. Διαθέσιμα από τις The Bostonians Boutique.

Εσπαντρίγιες από τη συλλογή του Classico. Διαθέσιμες στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95- Πάτρα και online στο www.classico.gr.

Ρολόι από την IWC Portugieser Yacht club Chrono. Διαθέσιμο στο www.iwc.com.

IN ICONS WE TRUST
Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή