Πυρά Παπανδρέου κατά διοίκησης του ΟΤΕ και κυβέρνησης

«Ο κ. Βουρλούμης μοιράζει μπόνους σε ορισμένα στελέχη και μισθούς απογραφής στους υπόλοιπους»
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2006 12:47
A- A A+

Επίθεση στη διοίκηση του ΟΤΕ και την κυβέρνηση για τις πολύ υψηλές αυξήσεις που δίνει σε στελέχη ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Παναγής Βουρλούμης, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Οπως τόνισε ο κ. Παπανδρέου, ο κ. Βουρλούμης μοιράζει μπόνους σε ορισμένα στελέχη και μισθούς απογραφής στους άλλους εργαζόμενους. Πίσω από τον κ. Βουρλούμη, πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται ο υπουργός Οικονομίας και πίσω από τον υπουργό Οικονομίας ο Πρωθυπουργός, ο οποίος συνεχίζει να κρύβεται.

Ο κ. Παπανδρέου θεώρησε την ενέργεια της διοίκησης του ΟΤΕ ως ενδεικτική των επιλογών της κυβέρνησης, η οποία έχει ως στόχο την εξυπηρέτηση των λίγων και εκλεκτών της σε βάρος των πολλών.

«Εχουν βάλει τον πολίτη στο στόχαστρο», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενώ επισήμανε πως η απάτη της απογραφής, οι υποκλοπές, η προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης, η όξυνση των κοινωνικών προβλημάτων και η προσπάθεια κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ. «Καταρρέουν τα μεγάλα λόγια», σημείωσε.

Στη σημερινή συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου μετέχουν και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από τον Εβρο οι οποίοι θα ενημερώσουν το όργανο για την κατάσταση που υπάρχει στην περιοχή από τις πλημμύρες. Ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε ότι κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί άμεσα την περιοχή για να αξιολογήσει την κατάσταση και να προτείνει συγκεκριμένες δράσεις, ενώ ζήτησε από την κυβέρνηση να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να υπάρξει αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων στην περιοχή.

Πηγή ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή