Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στο Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2006 14:32
A- A A+

Τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων επισκέφθηκε σήμερα κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής την υπεύθυνη του Τομέα Ανάπτυξης, Αννα Διαμαντοπούλου.

Η κ.Διαμαντοπούλου χαρακτήρισε τον εν λόγω κλάδο ως έναν από τους σημαντικότερους στη χώρα μας -ένας κλάδος, όπως είπε, με μεγάλη εξωστρέφεια, πολλές εξαγωγές, με επώνυμο προϊόν, και με πολλές χιλιάδες εργαζόμενους.

Όπως τόνισε, η Πολιτεία οφείλει όχι μόνο να ασχοληθεί με το θέμα της προστασίας του καταναλωτή, αλλά και με τη δημιουργία εθνικών πρωταθλητών, με την υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων οι οποίες είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο.

«Συζητήσαμε για τα ιδιαίτερα προβλήματα του κλάδου, αλλά και τα προβλήματα του Έλληνα καταναλωτή και τις ευθύνες που ο ίδιος ο κλάδος πρέπει να αναλάβει απέναντι στους Έλληνες καταναλωτές», ανέφερε μεταξύ άλλων η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η ελληνική κυβέρνηση αντί για την “απογραφή”, τις υποκλοπές και την επίθεση στο παρελθόν, οφείλει να κοιτάξει το μέλλον και να κάνει επίθεση στο μέλλον, και αυτό το μέλλον είναι οι ελληνικές επιχειρήσεις, ο ρόλος τους στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια».

«Δύο μόνο χρόνια ήταν αρκετά ώστε το Υπουργείο Ανάπτυξης και οι υπουργοί, να χάσουν την αίσθηση της πραγματικότητας και να προσπαθούν να πείσουν την ελληνική κοινή γνώμη ότι δεν υπάρχει ακρίβεια. Δυστυχώς, τη χάσανε», παρατήρησε η κ. Διαμαντοπούλου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή