«Οι κραυγές και οι ύβρεις του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν αδυναμία»

Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις απαξιωτικές δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Γ. Βουλγαράκης
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2006 15:19
A- A A+

«Οι κραυγές και οι ύβρεις του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν αδυναμία. Αδυναμία διατύπωσης ενός θετικού, δημιουργικού, υπεύθυνου πολιτικού λόγου. Αδυναμία διατύπωσης συγκεκριμένων ρεαλιστικών πολιτικών προτάσεων».

Αύτό τόνισε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος αναφερόμενος στις επικριτικές κατά της κυβέρνησης δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου.

Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος παρατήρησε ότι «όσο ο κ.Παπανδρέου επενδύει σε φούσκες του χθες, στον ανεύθυνο λαϊκισμό, στην οξύτητα και την πόλωση, ομολογεί ότι το όραμά του για το μέλλον δεν είναι τίποτα άλλο παρά η οπισθοδρόμηση».

Κληθείς εξάλλου, να σχολιάσει τις σημερινές δηλώσεις του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο κ. Αντώναρος τόνισε ότι κατά παγία τακτική δεν σχολιάζει τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού.

Σε ερώτηση περί του καταλογισμού «πολιτικών ευθυνών» στην υπόθεση των υποκλοπών, ο κ. Αντώναρος σημείωσε ότι «για να συζητήσουμε αν υπάρχει ενδεχομένως θέμα πολιτικών ευθυνών, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί προηγουμένως η δικαστική έρευνα».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε -σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα- ο υπουργός Πολιτισμού εν πτήσει προς Λιβύη, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που φέρεται να διατύπωσε σε βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου, του κ. Μιλτιάδη Έβερτ και του εισαγγελέα Γιάννη Διώτη, ο Ευάγγελος Αντώναρος επικαλούμενος επικοινωνία του με το Γιώργο Βουλγαράκη διευκρίνισε πως «στη διάρκεια της πτήσης, ο κ.Βουλγαράκης είχε μια χαλαρή off the record συζήτηση με δημοσιογράφους, η οποία εν μέρει και από ορισμένα μέσα, αποδόθηκε με διαστρεβλωμένο τρόπο».

«Το γεγονός της μη τήρησης του off the record και το γεγονός ότι αποδόθηκαν τα λεγόμενα με τρόπο διαστρεβλωμένο είναι απολύτως αντιδεοντολογικό», τόνισε ο εκπρόσωπος.

Πηγή ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή