Τη δομή «Επανένταξη» της «Αποστολής» επισκέφθηκε ο Κ. Μπακογιάννης

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 12:53
UPD:12:56
mkoapostoli.com
A- A A+

Τις δομές «Επανένταξη» και στο «Προστατευμένο Διαμέρισμα» της «Αποστολής» επισκέφθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης για γνωρίσει από κοντά τους ενοίκους και ενημερωθεί για το έργο των ανθρώπων του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων υποδέχτηκε ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής» Κωνσταντίνος Δήμτσας και μαζί με την υπεύθυνη των δομών ψυχικής υγείας του οργανισμού, Μαρία Σπανού, ξενάγησαν τον κ. Μπακογιάννη στους χώρους των δομών, ενημερώνοντάς τον για τις υπηρεσίες που παρέχονται στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

MKOAPOSTOLI.COM

Ο κ. Μπακογιάννης συνομίλησε με τους ενοίκους της «Επανένταξης» και του «Προστατευόμενου Διαμερίσματος», θέλοντας να μάθει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. «Νιώθω μεγάλη χαρά που ανοίξατε για μένα τις πόρτες του σπιτιού σας», είπε ο κ. Μπακογιάννης στους ενοίκους του Προστατευόμενου Διαμερίσματος, τονίζοντας ότι «το έργο που επιτελεί η ‘Αποστολή’ σε αυτό τον τομέα είναι σπουδαίο».

«Για μας στην ‘Αποστολή’ η βοήθεια που προσφέρουμε στους ανθρώπους που πάσχουν από προβλήματα ψυχικής υγείας είναι κάτι παραπάνω από σημαντική. Δεν πρέπει να τους ξεχνάμε, ούτε να επιτρέπουμε την περιθωριοποίησή τους στην κοινωνία» δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Δήμτσας ευχαριστώντας τον κ. Μπακογιάννη για το ενδιαφέρον του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή