Επιστροφή στην κορυφή για Μπάγερν

Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 22:11
UPD:23:47
REUTERS/WOLFGANG RATTAY
A- A A+

Η Άουγκσμπουργκ έκανε την έκπληξη, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 29η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε στη Φρανκφούρτη με 3-1 της Άιντραχτ.

Με τον Κώστα Σταφυλίδη στο βασικό σχήμα, η Άουγκσμπουργκ ανέτρεψε το αρχικό προβάδισμα των γηπεδούχων και πήρε ένα «τρίποντο» με το οποίο ουσιαστικά «κλειδώνει» την παραμονή της στην κατηγορία.

Η Άιντραχτ, που φάνηκε να έχει το μυαλό της στον δεύτερο προημιτελικό του Europa League με την Μπενφίκα, παραμένει μεν στην τέταρτη θέση, αλλά πλέον έχει την Γκλάντμπαχ να την ακολουθεί σε απόσταση ενός βαθμού.

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε εύκολα στο Ντίσελντορφ τη Φορτούνα με 4-1 και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Ντόρτμουντ. Μεγάλος πρωταγωνιστής των Βαυαρών ήταν ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.

Στη «μάχη» ενός ευρωπαϊκού «εισιτηρίου», ακόμη κι αυτού που οδηγεί στο νέο Champions League, μπήκε η Χοφενχάιμ. Η ομάδα του Τζούλιαν Νάγκελσμαν, επικράτησε με 2-0 της Χέρτα Βερολίνου και ανέβηκε στην 6η θέση με 47 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την Άιντραχτ, που «κρατά» την τελευταία θέση για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αναλυτικά:

  • Χοφενχάιμ-Χέρτα Βερολίνου 2-0 (29΄ Αμίρι, 76΄ Νέλσον)
  • Φορτούνα Ντίσελντορφ-Μπάγερν Μονάχου 1-4 (89΄ πεν. Λουκεμπάκιο - 15΄, 41΄ Κομάν, 55΄ Γκνάμπρι, 90΄+ Γκορέτσκα)
  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Άουγκσμπουργκ 1-3 (15΄ Πασιέντσια - 31΄, 45΄+ Ρίχτερ, 84΄ Γκρέγκοριτς)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις