Θρίαμβος Λίβερπουλ στο ντέρμπι

Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 22:05
UPD:23:48
REUTERS/PHIL NOBLE
A- A A+

Η Λίβερπουλ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της 34ης αγωνιστικής, καθώς σκοράροντας δύο γκολ σε ένα δίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε την Τσέλσι στο «Άνφιλντ» 2-0 και επέστρεψε στην κορυφή με διαφορά 2 βαθμών από τη Μάντσεσερ Σίτι, που πάντως έχει παιχνίδι λιγότερο.

Ταυτόχρονα, οι «κόκκινοι» έβαλαν τέρμα στην παράδοση που είχαν δημιουργήσει οι «μπλε» στις τελευταίες έξι μεταξύ τους αναμετρήσεις στο Λίβερπουλ παραμένοντας αήττητοι. Η ομάδα του Λονδίνου, από την πλευρά της, είναι πια τέταρτη, μετά τη νίκη της Τότεναμ επί της Χάντερσφιλντ.

Το επιθετικό δίδυμο των Μανέ και Σαλάχ υπέγραψε τη νίκη της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, σκοράροντας στο 51ο και 53ο λεπτό, με τον Αιγύπτιο φορ να αποθεώνεται, καθώς το γκολ που σημείωσε, με βολίδα εκτός περιοχής ήταν πανέμορφο.

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Σέλχαρστ Παρκ» επικρατώντας με 3-1 της Κρίσταλ Πάλας. Μεγάλος πρωταγωνιστής των «πολιτών» ήταν ο Στέρλινγκ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (15΄, 63΄), με τον Ζεσούς να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 90΄, ενώ για τους Λονδρέζους είχε μειώσει στο 81΄ ο Μιλιβόγεβιτς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις