Νέα «επίδειξη» ο Ολυμπιακός, 4-0 την Ξάνθη

Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 21:08
UPD:21:10
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός έκανε για άλλη μια αγωνιστική επίδειξη επιθετικής ισχύος, με «θύμα» αυτή τη φορά την Ξάνθη, την οποία συνέτριψε με 4-0 στο Φάληρο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής και στο τελευταίο φετινό παιχνίδι ενώπιον του κόσμου του.

Η αναμέτρηση κρίθηκε πολύ νωρίς, αφού 16 λεπτά μετά την έναρξή της τα μάτριξ στο «Γ. Καραϊσκάκης» έγραφαν ήδη 2-0, με σκόρερ των «ερυθρολεύκων» τον αμυντικό μέσο τους: ο Γκιγιέρμε άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 10΄ από κόρνερ του Φορτούνη και διπλασίασε στο 16΄ με σουτ από γύρισμα του Ελαμπντελαουί.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έκανε ό,τι ήθελε στο χορτάρι, έχανε ευκαιρίες αλλά στο 44΄ πέτυχε και τρίτο γκολ, όταν ο Καμαρά σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι και στην επιστροφή της ο Ελαμπντελαουί έγραψε το 3-0 με κεφαλιά.

Το σκορ πήρε την τελική μορφή του στο 57΄, όταν ο Φορτούνης, από μακρινή μπαλιά του Γκιγιέρμε κατέβασε έξοχα την μπάλα και πλάσαρε τον Ζίβκοβιτς για το 4-0.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η πρώτη συμμετοχή του Αβραάμ Παπαδόπουλου μετά την επιστροφή του, με τον διεθνή αμυντικό να αντικαθιστά στο 70΄ τον Μεριά και να καταχειροκροτείται, ενώ στο 81΄ ακυρώθηκε γκολ του Χασάν για οφσάιντ του Μασούρα, ο οποίος δεν ήταν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις