Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2006 07:00

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

A- A A+

Πρόσκαιρες τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, προβλέπει για σήμερα, Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τα φαινόμενα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα σταματήσουν στη Δυτική και την Κεντρική Μακεδονία. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 0 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν στα βορειοδυτικά μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με βροχές μικρής διάρκειας, κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά νότιοι νοτιοδυτικοί μέχρι μέτριοι και προς το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς. Θερμοκρσία: Από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις, που από το απόγευμα θα αυξηθούν ακι προς το βράδυ υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Τοπικές νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και τη νύχτα θα εκδηλωθούν βροχές. Ανεμοι: Αρχικά βορειοδυτικοί μέτριοι, που βαθμιαία θα γίνουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχές. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, προβλέπονται αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα βορειοανατολικά ορεινά, αλλά βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν τοπικά στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς και τοπικά μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή