Μια ολοκληρωμένη εμπειρία αυθεντικού ιταλικού τελετουργικού ξυρίσματος

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 00:02
Δελτίου Τύπου/ Acqua di Parma/Christos_Dimakeas_STUDIO_PANOULI
A- A A+

Τη νέα της σειρά ανδρικής φροντίδας παρουσίασε στις 3 Απριλίου η Acqua di Parma, μέσα από μία ολοκληρωμένη εμπειρία του αυθεντικού ιταλικού τελετουργικού του ξυρίσματος στο Don Barber & Groom.

Πρόκειται για τη νέα σειρά Barbiere, η οποία πλαισιώνεται από προϊόντα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τις παραδοσιακές μεθόδους του ξυρίσματος, με μια πιο σύγχρονη όμως ματιά.

Οι καλεσμένοι – δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, επιχειρηματίες και influencers – γνώρισαν την παραδοσιακή ιταλική τέχνη του ξυρίσματος, με τους ειδικούς του Don Barber & Groom να χρησιμοποιούν τις νέες φόρμουλες της Acqua di Parma που βασίζονται στα διαφορετικά στάδια της ανδρικής ρουτίνας περιποίησης: ξύρισμα, after shave, φροντίδα γενειάδας και περιποίηση προσώπου.

Οι καλεσμένοι μυήθηκαν σε μια ξεχωριστή εμπειρία μέσα από δύο τελετουργίες grooming: το «Timeless Gentleman Shaving» με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για το ξύρισμα, και το «Timeless Gentleman Beard Trim» με προϊόντα που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη φροντίδα για το μούσι.

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ/ ACQUA DI PARMA

Σε ό,τι αφορά τα προϊόντα της νέας σειράς Barbiere της Acqua di Parma, το άρωμά τους, με τους δροσερούς, ανάλαφρους τόνους της Cologne, είναι το εμβληματικό άρωμα του ιταλικού στιλ του οίκου. Τη συλλογή ολοκληρώνουν τα αξεσουάρ, τα οποία είναι φτιαγμένα με παραδοσιακές μεθόδους.

Το Shaving Oil είναι ένας εκλεπτυσμένος συνδυασμός ελαίων με διπλή χρήση, τόσο στο ξύρισμα, όσο και μετά από αυτό. Η Soft Shaving Cream for Brush είναι μια κρέμα απαλή, με πλούσια σύσταση που αφήνει τη λεπίδα να γλιστρά εύκολα για ένα άνετο και βαθύ ξύρισμα, ενώ η Soft Shaving Cream, χάρη στην πλούσια υφή της, ενισχύει την ακρίβεια για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Για μετά το ξύρισμα, το Refreshing After Shave Emulsion αφήνει το δέρμα αναζωογονημένο, ενώ σε ό,τι αφορά τη φροντίδα της γενειάδας, το σαμπουάν Beard Wash καθαρίζει απαλά αφήνοντάς την απαλή, ενώ ο ορός Beard Sum έχει θρεπτική δράση και ξεμπλέκει τις τρίχες της γενειάδας.

ΔΕΛΤΊΟΥ ΤΎΠΟΥ/ ACQUA DI PARMA/CHRISTOS_DIMAKEAS_STUDIO_PANOULI

Αναφορικά με την περιποίηση προσώπου, το Clay Face Mask είναι μια μάσκα εμπλουτισμένη με φυσική άργιλο, άνθρακα, έλαιο σαμπούκου και έλαιο λεμονιού, ενώ το Pumice Facial Scrub είναι ένα γαλάκτωμα που μειώνει τις ατέλειες, αφήνοντας φρέσκια την επιδερμίδα. Η Moisturizing Face Cream προσφέρει ενυδάτωση μακράς διάρκειας - χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα - και παράλληλα ματ αποτέλεσμα, με τη Moisturizing Eye Cream να εξασφαλίζει ξεκούραστη όψη γύρω από τα μάτια.

Τέλος, το φτιαγμένο στο χέρι Travel Shaving Brush συνοδεύεται από έναν κυλινδρικό περιέκτη στον οποίο τοποθετείται αφού έχει στεγνώσει. Οι τρίχες είναι φτιαγμένες από εξαιρετικά μαλακό συνθετικό υλικό, συγκρατούν το νερό και κάνουν τον αφρό ακόμα πιο πλούσιο και εύκολο στην εφαρμογή.

Οι δύο τελετουργίες grooming με τη νέα σειρά Barbiere της Acqua di Parma θα βρίσκονται αποκλειστικά στο Don Barber & Groom.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή