Μόνος τέταρτος ο Ατρόμητος, 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 20:51
UPD:21:09
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Ο Ατρόμητος έβγαλε την… υποχρέωση με τον Απόλλωνα Σμύρνης νίκησε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» με 1-0 στο Περιστέρι και έμεινε μόνος στην τέταρτη θέση, μετά την ήττα του Άρη στο ΟΑΚΑ.

Η καταληκτική συνάντηση της 27ης αγωνιστικής κρίθηκε νωρίς, καθώς στο 14ο λεπτό ο Ουάρντα δέχθηκε την μπάλα με πλάτη στη γραμμή της περιοχής, την «έστρωσε» στον Κιβρακίδη κι εκείνος με δεξί σουτ νίκησε τον Χουάντερσον, γράφοντας την ιστορία του παιχνιδιού.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη του ξεκινήματος, καθώς οι μεν γηπεδούχοι φάνηκαν να αρκούνται σε απλή διαχείριση του αγώνα, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρά τη διάθεση των παικτών της δεν είχε την ποιότητα για να προβληματίσει το συγκρότημα του Νταμίρ Κάναντι.

Ειδικά το δεύτερο ημίχρονο ήταν κάκιστο ποιοτικά, χωρίς φάσεις και συγκινήσεις, με τον Τζήλο να δείχνει κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα, ως όφειλε, στο 71΄, για πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Κιβρακίδη στον Στάθη.

Το τρίποντο έφερε τον Ατρόμητο στους 46 βαθμούς και στο +3 από τον Άρη, ενώ ο Απόλλωνας Σμύρνης με μόλις 10 βαθμούς έχει προ καιρού αποδεχθεί το πεπρωμένο του, που είναι μια θέση στη Football League (ή Super League 2) της νέας περιόδου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις