Η αυλαία πέφτει στο Περιστέρι

Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 12:46
UPD:12:57
Eurokinissi Sports/LATO KLODIAN
A- A A+

Στο Περιστέρι κλείνει απόψε η αυλαία της 28ης αγωνιστικής, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται στις 19:00 τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μια συνάντηση η οποία αντιμετωπίζεται με διαφορετικά συναισθήματα από τους φίλους των δύο συλλόγων, καθώς οι στόχοι τους είναι εντελώς διαφορετικοί. 

Ο σύλλογος των δυτικών προαστίων κυνηγά την τέταρτη θέση έχοντας αντίπαλο τον Άρη, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επιδιώκει να ολοκληρώσει αξιοπρεπώς τη σεζόν, ύστερα από μια αποτυχημένη πορεία που τον άφησε πίσω από νωρίς.

Να σημειωθεί ότι στον αγώνα του πρώτου ο Απόλλωνας πήρε μόλις το δεύτερο βαθμό του (πρώτος εντός έδρας) με το 1-1 απέναντι στους Περιστεριώτες.

Το παρελθόν των δύο ομάδων, άλλωστε, έχει πολλές ισοπαλίες, κι εκείνη ήταν η έκτη σε 11 παιχνίδια στην κατηγορία. Τον Ιανουάριο η κλήρωση τους έφερε αντίπαλους και στη «φάση των 16» του Κυπέλλου, όπου ο Ατρόμητος πήρε εύκολη πρόκριση με 3-0 στη Ριζούπολη και 2-1 στο Περιστέρι.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος έχει νικήσει μόνο μια φορά τον Απόλλωνα σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας, τον Σεπτέμβριο του 2013. Πέρσι οι φιλοξενούμενοι είχαν φύγει με ισοπαλία, όπως και στις τρεις επισκέψεις τους εκεί μεταξύ 1975 και 1981. Μάλιστα, τότε ο Ατρόμητος δεν είχε νικήσει στα έξι παιχνίδια που έπαιξαν εντός εκτός!

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι ισοβαθμεί αυτή τη στιγμή στην τέταρτη θέση με τον Άρη (έχουν από 43 βαθμούς), οπότε έχει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να αφήσει πέμπτους τους «κίτρινους», ενώ ο Απόλλωνας έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία, μετρώντας μόλις 10 βαθμούς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις