«Σκόρπισε» τον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 21:11
UPD:21:22
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Τις μαθηματικές ελπίδες του για τον τίτλο διατήρησε ο Ολυμπιακός, αν και κάτι τέτοιο θα συνιστά ένα θαύμα, περνώντας με το εμφατικό 5-0 από το Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, για την 27η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν ασταμάτητη στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε 4 γκολ, ενώ είχε ευκαιρίες για να φτάσει σε ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα το σκορ.

 Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπήκαν... ζεστοί στον αγωνιστικό χώρο και λίγο έλειψε να βρεθούν πίσω στο σκορ, με τον Μάζουρεκ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 6ο λεπτό, σημαδεύοντας το δεξί δοκάρι του Σα.

Η «απάντηση» των Πειραιωτών ήταν άμεση, με τον Μασούρα στο 9΄ να πιάνει την κεφαλιά από κοντά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη (1-0). 

Από κει και πέρα οι παίκτες του Μαρτίνς κυριάρχησαν στο γήπεδο κι έκαναν ό,τι ήθελαν. Στο 25΄ από κεφαλιά του Φορτούνη η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 44΄ το σουτ του Ποντένσε μπλόκαρε ο Κυριακίδης.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στην επανάληψη με στόχο να «καθαρίσει» το παιχνίδι και τα κατάφερε με τον ιδανικότερο τρόπο. Ο «χορός των γκολ» ξεκίνησε στο 50΄, μετά από κάθετη μεταβίβαση του Φορτούνη, ο Χασάν πλάσαρε ιδανικά με το δεξί τον τερματοφύλακα Κυριακίδη πετυχαίνοντας το 2-0 με το ένατο τέρμα του στο πρωτάθλημα.
  
Στο 62΄ ήρθε το 3-0 και πάλι από προσπάθεια του Φορτούνη, ο οποίος με σέντρα ακριβείας έδωσε την ευκαιρία στον Γκιλιέρμε να πιάσει την κεφαλιά και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Δεν σταμάτησαν οι φιλοξενούμενοι που στο 70΄ ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-0 με τον Καμαρά, ενώ στο 78΄ ο Ελαμπντελαουί με δυνατό σουτ νίκησε με τη σειρά του τον Κυριακίδη που βρήκε την μπάλα με τα χέρια, αλλά δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν το «γκολ της τιμής» στο 81΄ με το πλασέ του Μπαΐροβιτς, όμως, ο Σα έκανε σπουδαία επέμβαση στη γωνία του.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις