«Περίπατος» του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με ΠΑΟΚ

Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 19:56
UPD:20:01
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Με... κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση στα play offs της Euroleague, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε τον ΠΑΟΚ με 89-51 στο ΟΑΚΑ κι έφτασε τις 21 νίκες σε 22 αγωνιστικές στην Α1.

Οι «πράσινοι» δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στους Θεσσαλονικείς κι από τα πρώτα λεπτά άρχισαν να «χτίζουν» διψήφια διαφορά, η οποία στην 2η περίοδο έφτασε και στο +23.

Κορυφαίος σκόρερ του «τριφυλλιού» ήταν ο Ντεσόν Τόμας με 13 πόντους και 5 ριμπάουντ, ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Μήτογλου ήταν αυτός που είχε τους περισσότερους βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (28), αν και τελείωσε τον αγώνα με 11 πόντους.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης (12 πόντοι, 8 ριμπαουντ), ο Ιωάννης Παπαπέτρου (11 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο (10 πόντοι, 7 ριμπάουντ) ήταν επίσης... διψήφιοι!

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη την ΑΕΚ (τυπικά γηπεδούχος η Ένωση) στην εμβόλιμη 23η αγωνιστική της Α1, μετά θα ακολουθήσει η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Προμηθέα και στη συνέχεια θα προετοιμαστεί για τους αγώνες των play offs της Super League με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κορυφαίοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν οι Μιλένκο Τέπιτς και Τζοντρέ Τζέφερσον. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετρά 36 βαθμούς και ισοβαθμεί με Προμηθέα Πατρών και Περιστέρι, στη μάχη για την τετράδα.

*Σε ματς που διήρκησε 2.5 ώρες, ο Ήφαιστος επικράτησε με 72-70 του Χολαργού. «Ήρωας» για τους νησιώτες αποδείχτηκε ο Τζέρι Σμιθ (12π.), καθώς πήρε το φάουλ από τον Όκαρφορ και σημείωσε τις 2 νικητήριες βολές, 5΄΄ πριν τη λήξη.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις