Κ. Μπακογιάννης: Η καθημερινότητα η μητέρα όλων των μαχών

Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 11:24
UPD:11:26
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

«Το μεγάλο στοίχημα είναι η καθημερινότητα. Η μητέρα όλων των μαχών για την Αυτοδιοίκηση. Ας αφήσουμε, λοιπόν, τα μεγαλεπήβολα και τα φαραωνικά και ας εστιάσουμε στο πώς μπορούμε να κάνουμε τη ζωή όλων μας καλύτερη». Αυτό επισημαίνει ο Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων προειδοποιεί πως αν δεν κερδίσουμε το στοίχημα της καθημερινότητας, «νομοτελειακά η Αθήνα θα συνεχίσει να συρρικνώνεται« και θυμίζει ότι ήδη δύο στους πέντε μόνιμους κατοίκους της έχουν φύγει τα τελευταία 15 χρόνια. 

Μέσα στους πρώτους δεκαοκτώ μήνες, όπως αναφέρει, είναι έτοιμος να υλοποιήσει ένα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα ύψους 30 εκατ. ευρώ. «Ξέρουμε σε ποιες παρεμβάσεις πρέπει να προχωρήσουμε, ποια έργα πρέπει να πραγματοποιήσουμε, πόσο θα στοιχίσουν οι διαγωνισμοί, από που θα βρούμε τα χρήματα και έχουμε ορίσει σαφή χρονοδιαγράμματα. Τέτοια δουλειά, τολμώ να πω, δεν έχει ξαναγίνει προεκλογικά» αναφέρει και προσθέτει: «Το κρυφτούλι πίσω από τις αρμοδιότητες μπορεί να είναι βολικό, αλλά δεν απαντάει στα προβλήματα των πολιτών».

Όπως ξεκαθαρίζει, για όσα  σε πεζοδρόμια, νησίδες, δρόμους, υπόγειες διαβάσεις, αλλά και χώρους πρασίνου μιας πόλης υπεύθυνος και αρμόδιος δεν μπορεί παρά να είναι ο Δήμος, καθώς και ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Υπενθυμίζεται ότιδημοσκόπηση της Metron Analysis για γλογαριασμό της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» δίνει μεγάλο προβάδισμα στον κ. Μπακογιάννη στην κούρσα για τον δήμο Αθηναίων. 

Βάσει της δημοσκόπησης προηγείται με ποσοστό 37%, ενώ έπεται ο Παύλος Γερουλάνος με ποσοστό 13%.

 

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή