Αν. Ξεπαπαδέα: Συκοφαντικό το δημοσίευμα για τη σχέση με τον Αρτεμίου

Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη
Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 07:43
UPD:08:02
A- A A+

Η υπόθεση Πετσίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, με αποκαλύψεις, δημοσιεύματα και διαψεύσεις να πληθαίνουν. 

Έντονη ήταν η αντίδραση της Γ.Γ. για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Αναστασίας Ξεπαπαδέα, σε δημοσίευμα εφημερίδας, το οποίο αναφέρει ότι είχε επαγγελαμτική σχέση με τον Κύπριο δικηγόρο, Αρτέμη Αρτεμίου, παράλληλα με την υπηρεσία της στην κυβέρνηση. Κάνει λόγο για πολιτικά υποκινούμενη επιχείρηση στιγματισμού της και προαναγγέλει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. 

«Ως πρώτη απάντηση στο συκοφαντικό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος και σε όσους άκριτα το αναπαράγουν: Δεν είναι ούτε νόμιμο, ούτε ηθικό να επιχειρείται η σπίλωση και ο στιγματισμός μου, ως μέσο για την επίτευξη πολιτικών σκοπιμοτήτων» αναφέρει η κ. Ξεπαπαδεά και προσθέτει: «Ο συντάκτης και οι εμπνευστές της απίθανης κατασκευής θα κληθούν να λογοδοτήσουν αρμοδίως για το συκοφαντικό δημοσίευμα που μετατρέπει σε «σκάνδαλο» την κατά νόμον εκπροσώπηση ενός νομικού προσώπου από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του».

«Δεν μπήκαν καν στον κόπο να ζητήσουν την άποψή μου πριν με συκοφαντήσουν, καθώς ήδη γνώριζαν ότι ουδέν (ηθικώς ή νομικώς) μεμπτόν υφίσταται σε βάρος μου. Όμως, ακόμη και η παραπληροφόρηση έχει ως όριο την ηθική και το νόμο για τα οποία δήθεν κόπτεται ο συντάκτης του δημοσιεύματος» καταλήγει. 

Σημειώνεται ότι το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος ανέφερε πως η Γενική Γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς και διορισμένη από τον Ιούνιο του 2015 ως διευθύντρια του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, εμφανίζεται ως πληρεξούσια δικηγόρος το 2016, το 2017 και το 2018 της κυπριακής εταιρείας Hi-Med Solutions Ltd με έδρα τα γραφεία του Αρτεμίου στη Λευκωσία. Αντιδίκησε με το Ελληνικό Δημόσιο το 2018 υπερασπιζόμενη την κυπριακή εταιρεία

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η κ. Ξεπαπαδέα διορίστηκε από τις 10 Ιουνίου 2015 διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του τότε αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, μετέπειτα έγινε ειδική συνεργάτης του ίδιου σε θέματα διαφθοράς και τον Απρίλιο του 2018 προήχθη σε γενική γραμματέα για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς. 

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ουσιαστικά με την ανακοίνωσή της η κ. Ξεπαπαδέα επιβεβαιώνει το δημοσίευμά της. 

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή