Football League: Πήρε στα... χαρτιά το ματς με την Σπάρτη ο Εργοτέλης

Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 15:47
UPD:15:56
Eurokinissi Sports/ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
A- A A+

Για τα καλά στο παιχνίδι της ανόδου στην Super League μπήκε ο Εργοτέλης.

Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Football League επέβαλλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στην Σπάρτη, ενώ το ματς της 18ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη που είχε λήξει ισόπαλο 1-1, κατακυρώνεται με 3-0 υπέρ της ομάδας της Κρήτης!

Η πελοποννησιακή ομάδα είχε χρησιμοοοιήσει στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης πέντε μη Έλληνες παίκτες, την ώρα που με βάση τον κανονισμό στην ενδεκάδα της όφειλε να είχε τουλάχιστον 7 Έλληνες, από τη στιγμή που δεν είχε εξασφαλίσει την αδειοδότηση.

Πλέον, μετά την εξέλιξη αυτή ο Εργοτέλης ανεβαίνει στους 42 βαθμούς, 2 λιγότερους από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας κι όπως γίνεται αντιληπτό οι Κρήτες έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν σε άνοδο.

Η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονεμελούς Πειθαρχικού Οργάνου, αναφέρει τα εξής:

«Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε Σπάρτη, χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας με ΠΑΕ Βόλος Ν.Π.Σ, 17/3/2019).

Ως προς την ένσταση που υπέβαλε η ΠΑΕ Εργοτέλης Γ.Σ. 88 κατά του κύρους του αγώνα με την ΠΑΕ ΑΕ Σπάρτη στις 23/2/2019, ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα υπέρ της ΠΑΕ Εργοτέλης με σκορ 3-0, ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ στην ΠΑΕ Σπάρτη αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον πίνακα της βαθμολογίας του τρέχοντος πρωταθλήματος και της ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ χρηματική ποινή, ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις