«Τότε που κυβερνούσαν ήταν αλαζόνες και τώρα επιστρέφουν στον ανεύθυνο λαϊκισμό»

Δριμεία απάντηση Αντώναρου στη Βάσω Παπανδρέου
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2006 15:05
A- A A+

Δριμεία ήταν η απάντηση του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου στις χθεσινές δηλώσεις της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Βάσως Παπανδρέου (ότι αν ήταν υπουργός θα έδινε διπλάσιες αυξήσεις στους εργαζομένους).

Ο κ. Αντώναρος μίλησε για «πλήρες ψεύδος» της δηλώσεως της κ. Παπανδρέου η οποία –όπως είπε- «ανερυθρίαστα ισχυρίστηκε ότι για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια μειώνεται το εισόδημα των Ελλήνων πολιτών». Όπως υπενθύμισε, το 2000 που οι αυξήσεις ήταν 2% ο πληθωρισμός ήταν στο 3,2%, σημειώνοντας ότι οι πολίτες έχουν μνήμη.

«Τι έκανε το ΠΑΣΟΚ όταν μιλούσε για ισχυρή οικονομία», αναρωτήθηκε ο κ. Αντώναρος και υπενθύμισε ότι το 2000 οι αυξήσεις ήταν 2%, το 2001 2,2%, το 2002 2,5%, το 2003 2,5%. «Πού ήταν τότε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου; Δεν ήξερε τίποτα; Δεν ήταν στέλεχος του κόμματός του;» ρώτησε ο κ.Αντώναρος και πρόσθεσε: «Τότε που κυβερνούσαν ήταν αλαζόνες και τώρα επιστρέφουν στον ανεύθυνο λαϊκισμό και στο χθες».

Όσον αφορά τις τοποθετήσεις του υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Αλογοσκούφη στη Βουλή σχετικά με τον τρόπο εισόδου της χώρας μας στην ΟΝΕ, ο κ.Αντώναρος ανέφερε πως ό,τι είπε ο υπουργός ισχύει και πρόσθεσε ότι ο τρόπος που οργανώθηκε η είσοδος της Ελλάδας στην ΟΝΕ δίνει λαβή για διάφορα ερωτήματα.

Τέλος, αναφορικά με τις προτάσεις του προέδρου του ΣΕΒ, Οδυσσέα Κυριακόπουλου, ο εκπρόσωπος τόνισε ότι την οικονομική πολιτική την εφαρμόζει η κυβέρνηση και αυτό είναι που μετρά, ενώ επίσης σημείωσε ότι δεν υπάρχει στη σκέψη της κυβέρνησης η λήψη μέτρων παρόμοιων με αυτών στη Γαλλία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή