Έτοιμη για το Final 4 η ΑΕΚ

Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 09:08
UPD:10:41
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Πανέτοιμη για να ανατρέψει το -4 του πρώτου προημιτελικού με την Μπάμπεργκ είναι η ΑΕΚ.

Η κάτοχος του τροπαίου του Basketball Champions League υποδέχεται σήμερα (3/04, 19:30) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων την γερμανική ομάδα, με στόχο να νικήσει με διαφορά +5 προκειμένου να «τσεκάρει» το «εισιτήριο» για το Final 4 της διοργάνωσης.

Με 15.000 κόσμο στο πλευρό της η ομάδα του Λούκα Μπάνκι είναι αποφασισμένη να ανατρέψει το σκορ της ήττας του πρώτου αγώνα και να βρεθεί ξανά στην καταληκτική τετράδα, έτσι ώστε να υπερασπιστεί το στέμμα της.

Σε αυτό το πολύ δύσκολο από κάθε άποψη ματς, οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι στον πρώτο αγώνα με την Μπάμπεργκ και την ερχόμενη Δευτέρα θα μπει στο χειρουργείο. Απών θα είναι σε ένα ακόμη ματς και ο Βασίλης Καββαδάς, ενώ ο Βασίλης Ξανθόπουλος θα βρίσκεται στην αποστολή, αλλά μόνο για ψυχολογικούς λόγους, καθώς δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί ακόμη.

Το ευχάριστο μέσα σε όλα αυτά τα προβλήματα είναι το γεγονός πως ο Τζόρνταν Θίοντορ είναι «ετοιμοπόλεμος», καθώς προπονήθηκε κανονικά χθες (2/04) και τέθηκε στη διάθεση του Λούκα Μπάνκι.

Πλήρης θα παραταχθεί η Μπάμπεργκ απέναντι στην ΑΕΚ. Οι Νίκος Ζήσης και Κλιφ Αλεξάντερ ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματά που αντιμετώπιζαν και θα αγωνιστούν κανονικά.

Το Final 4 της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί 3 με 5 Μαΐου σε έδρα που θα επιλεγεί μετά την ανάδειξη της τελικής τετράδας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Αλεξάνταρ Γκλίσιτς (Σερβία), Σεργκέι Ζάστσουκ (Ουκρανία) και Όσκαρ Λούτσις (Λετονία). 

Το σημερινό πρόγραμμα (σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων προημιτελικών): 
19:30 ΑΕΚ-Μπάμπεργκ (67-71) 
21:00 Αντβέρπ-Νίζνι (83-68) 
21:30 Τενερίφη-Χάποελ Ιερουσαλήμ (73-75) 
21:30 Βίρτους Μπολόνια-Ναντέρ (75-83)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις