Συλλογή ρούχων λανσάρει η σύζυγος του βαρόνου των ναρκωτικών «Ελ Τσάπο»

Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 11:49
REUTERS/HANDOUT
A- A A+

Τη δική της συλλογή ρούχων ανακοίνωσε πως θα λανσάρει η σύζυγος του Μεξικανού βαρόνου των ναρκωτικών Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν, Έμμα Κορονέλ.

Σύμφωνα μάλιστα με τη New York Daily News, η 29χρονη Κορονέλ και ο 61χρονος «Ελ Τσάπο» - ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης – εργάζονται από κοινού για το πρότζεκτ.

Όπως ανέφερε η Έμμα Κορονέλ, η συλλογή θα έχει ως σήμα την υπογραφή και τα αρχικά του «Ελ Τσάπο» JGL, δηλαδή Joaquin Guzman Loera (Χοακίν Γκουσμάν Λοέρα).

Η ίδια αποκάλυψε πως εμπνευστής του πρότζεκτ ήταν ο βαρόνος των ναρκωτικών.

«Στόχος μου είναι να προβάλω το στιλ μου και το στιλ του συζύγου μου» έγραψε η ίδια, πρώην βασίλισσα της ομορφιάς, στον λογαριασμό της στο Instagram.

Προ δύο μηνών, ένα εκ των 10 παιδιών του «Ελ Τσάπο», η Αλεχαντρίνα Γκισέλ Γκουσμάν, ανακοίνωσε ότι λανσάρει τη δική της συλλογή ρούχων, κοσμημάτων και ποτών, υπό την επωνυμία El Chapo 701.

Ο Χοακίν Γκουσμάν κρίθηκε ένοχος τον Φεβρουάριο μεταξύ άλλων για εμπόριο ναρκωτικών, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και παράνομη οπλοκατοχή και αναμένει την ανακοίνωση της ποινής του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή