Αίθριος καιρός - Έως τους 21 βαθμούς η θερμοκρασία

Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 07:14
UPD:07:25
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
A- A A+

Aρχικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, ενώ βαθμιαία από τα δυτικά θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις. Το απόγευμα πρόσκαιρες βροχές αναμένεται να εκδηλωθούν στα βόρεια ορεινά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά τις πρωινές ώρες.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί τοπικά στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. 

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μετά το μεσημέρι θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και μετά το μεσημέρι στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στη Θεσσαλονίκη  ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν μετά το μεσημέρι με πιθανότητα τόκων όμβρων στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 20 βαθμούς κελσίου. 

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη 

Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις μετά το μεσημέρι με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά.  Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 07 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά Ελλάδα, δυτική Πελοπόννησος 

Καιρός: αρχικά αίθριος, βαθμιαία θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα βόρεια με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.  Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 07 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελαχίστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 

Καιρός: αρχικά αίθριος, μετά το μεσημέρι θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα βόρεια .  Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 06 έως 21 βαθμούς κελσίου. 

Κυκλάδες, Κρήτη 

Καιρός: γενικά αίθριος, παροδικές νεφώσεις στην Κρήτη.  Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς κελσίου. 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

Καιρός: γενικά αίθριος, παροδικές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα.  Άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Πρόγνωση για την Τετάρτη 03-04-2019 

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τις απογευματινές ώρες πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βορειοδυτικά κυρίως ορεινά.  Άνεμοι: στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στην  υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.  Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή