Τους πρώτες επισκέπτες της φετινής τουριστικής σεζόν υποδέχθηκε η Ρόδος

Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 22:22
UPD:22:22
SHUTTERSTOCK
A- A A+

Τουρίστες από την Αυστρία, όπως ακριβώς και πέρυσι, είναι οι πρώτοι επισκέπτες για τη φετινή σεζόν που έφθασαν αεροπορικώς στη Ρόδο.

Με την πρώτη πτήση τσάρτερ από Βιέννη της αεροπορικής εταιρείας Lauda Motion, ξεκίνησε και επισήμως την Κυριακή 31 Μαρτίου η φετινή τουριστική περίοδος για τη Ρόδο σε ό,τι αφορά τις πτήσεις.

Το αεροπλάνο έφθασε στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου στις 9:05 το πρωί, μεταφέροντας 100 επιβάτες, στην πλειονότητά τους Αυστριακοί, αλλά και Τσέχοι, Σλοβάκοι και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η Διεύθυνση Τουρισμού του δήμου Ρόδου επεφύλαξε θερμή υποδοχή στους πρώτους τουρίστες, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και με τη στήριξη της Φιλαρμονικής του δήμου Ρόδου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδεισίου «Βιλλανόβα», τα μέλη του οποίου χόρεψαν τοπικούς χορούς φορώντας παραδοσιακές στολές.

Στους τουρίστες διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό, αναμνηστικοί σελιδοδείκτες και δώρα, συσκευασίες που περιείχαν βότανα, προσφορά του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, καθώς και στολισμένα κουτιά με παραδοσιακά γλυκά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή