«La Casa De Papel»: Τον Ιούλιο η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της «τέλειας ληστείας»

Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 21:18
UPD:02/04/2019 01:57
A- A A+

Οι διακοπές των πρωταγωνιστών της ισπανικής τηλεοπτικής σειράς δράσης «La Casa De Papel» τελείωσαν, το τρίτο μέρος της «τέλειας ληστείας» έρχεται στις 19 Ιουλίου.

Το πρώτο τρέιλερ της τρίτης σεζόν της σειράς που λάτρεψαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο προϊδεάζει για το τι πρόκειται να ακολουθήσει μετά το επιτυχημένο σχέδιο του καθηγητή στο Νομισματοκοπείο.

Το βίντεο, που ανακοινώνει την ημερομηνία, ξεκινάει με εξωτικούς προορισμούς, όπου οι ήρωες της σειράς ξοδεύουν τα εκατομμύρια που πήραν από το Νομισματοκοπείο στις δύο προηγούμενες σεζόν.

Μόνο που όλα δείχνουν πως οι διακοπές των Tokyo, Denver, Rio, Nairobi, Helsinki, Profesor, Raquel και Stockholm θα σταματήσουν ξαφνικά...

Μπορεί οι κόκκινες στολές των ηρώων της σειράς -με απαραίτητο συμπλήρωμα τη μάσκα του Σαλβαντόρ Νταλί- να έγιναν viral, ωστόσο στη τρίτη σεζόν του Netflix οι τηλεθεατές θα δουν νέες εκπλήξεις και στολές.

Η παραγωγή πριν από λίγους μήνες έκλεισε τους δρόμους της Μαδρίτης για να γυριστεί μια σκηνή έξω από την Εθνική Τράπεζα. Όπως έγινε και στα γυρίσματα του «La Casa De Papel» στην Ιταλία μαζεύτηκε κόσμος για να δει τους πρωταγωνιστές τις αγαπημένης σειράς.

Αυτό όμως που κέρδισε την προσοχή ήταν πως οι ηθοποιοί φορούσαν στρατιωτικές στολές και όχι τη μάσκα του Νταλί.

[email protected]

Προτεινόμενα για εσάς