Προπόνηση ενόψει Νταρουσάφακα ο Ολυμπιακός

Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 18:43
UPD:18:49
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
A- A A+

Τέσσερις ημέρες πριν το καθοριστικό ματς με την Νταρουσάφακα, ο Ολυμπιακός έκανε «περίπατο» στο Ρέθυμνο, όπου επιβλήθηκε με 92-58 της κρητικής ομάδας στο τελευταίο ματς της 21ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Οι πολλές απουσίες που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» (Σπανούλης, Πρίντεζης και Στρέλνιεκς) δεν τους εμπόδισαν να φτάσουν σε μία πάρα πολύ εύκολη νίκη και, πλέον, επικεντρώνονται στο ματς με το οποίο θα πέσει η «αυλαία» της κανονικής περιόδου της Euroleague με την τουρκική ομάδα.

Το συγκρότημα του Ντέιβιντ Μπλατ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό κι από πολύ νωρίς ξέφυγε με διψήφιες διαφορές, γεγονός που του επέτρεψε να κάνει έναν υγιεινό περίπατο ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (5/04) με την Νταρουσάφακα.

Κορυφαίος του Ολυμπιακού ήταν ο Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος σταμάτησε στους 22 πόντους, ενώ μάζεψε κι 7 ριμπάουντ.  Οι Πειραιώτες παρατάχθηκαν με 10 παίκτες, παρόλα αυτά έκαναν το χρέος τους και δεν απειλήθηκαν σε καμία στιγμή του ματς από τον αντίπαλό τους.

Ο Ολυμπιακός έχει ένα μηδενισμό και του έχουν αφαιρεθεί 6 βαθμοί καθώς δεν κατέβηκε στο ντέρμπι «αιωνίων» της 19ης αγωνιστικής, ενώ εκρεμμεί και η απόφαση του ΑΣΕΑΔ στην έφεση που έχει καταθέσει η ΚΑΕ, για αφαίρεση άλλων 6 βαθμών στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στις 13 Φεβρουαρίου.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις