«Χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Ματσιούλις»

Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 17:41
UPD:17:47
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Το ενδεχόμενο να μείνει εκτός παρκέ για τουλάχιστον 5 μήνες και κατ΄ επέκταση να χάσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο του προσεχούς Αυγούστου στην Κίνα, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά ο Γιόνας Ματσιούλις.

Ο τραυματισμός του φόργουορντ της ΑΕΚ στον αγκώνα στον πρώτο προημιτελικό του Basketball Champions League με την Μπάμπεργκ, φαίνεται ότι είναι πολύ πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις. Ο έμπειρος άσος βρίσκεται στην Λιθουανία και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, η κατάστασή του είναι ακόμη πιο περίπλοκη, πέραν του κατάγματος στον αγκώνα, όπως έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις.

Εκτός από αυτό (σ.σ. κάταγμα), ο Ματσιούλις, σύμφωνα πάντα με τον Ουρμπόνας, έχει υποστεί και ρήξη συνδέσμων στο σημείο του χεριού του, γεγονός που εφόσον επαληθευτεί, τότε ο παίκτης της Ένωσης θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 5 μήνες.

Σε τέτοια περίπτωση θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, ωστόσο, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά την προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα (8/04) χειρουργική επέμβαση που θα υποβληθεί.

Είναι πάρα πολύ πιθανό μετά την εξέλιξη αυτή να προχωρήσει άμεσα η ΑΕΚ στην ανεύρεση του αντικαταστάτη του Λιθουανού άσου, χωρίς προς το παρόν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις