Δεν ήταν ψέμα, ήταν δυστυχώς αλήθεια...

Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 14:52
UPD:14:56
ΜΑΤΘΑΙΟΣ
A- A A+

Το απόγευμα της 1ης Απριλίου 2004 η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Γιάννη Κυράστα σόκαρε τον χώρο του ελληνικού αθλητισμού.

Ανήμερα την ημέρας που «βασιλεύει» το ψέμα, κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει... Ακόμη και σήμερα νομίζεις ότι ξαφνικά θα τον δεις μπροστά σου...Ο Γιάννης Κυράστας, όμως, δεν υπάρχει ανάμεσά μας, «έφυγε» στα 52 του χρόνια πριν από 15 χρόνια αφού για περίπου ένα μήνα ταλαιπωρήθηκε με πολλαπλές εγχειρήσεις στο νοσοκομείο.

Ο επί σειρά ετών παίκτης του Ολυμπιακού και μετέπειτα για μία πενταετία του Παναθηναϊκού, εισήχθη στο νοσοκομείο την 5η Μαρτίου 2004 μετά από έντονη δυσφορία κι από τότε δεν κατάφερε τελικά να ανακάμψει, παρά τα όποια ενθαρρυντικά μηνύματα προέκυψαν μετά το ιατρικό ανακοινωθέν της 22ης Μαρτίου.

Μία εβδομάδα μετά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ξαφνικά και υποβλήθηκε σε αφαίρεση χολής. Τα πράγματα χειροτέρεψαν τα επόμενα 24ωρα με την τραγική κατάληξη το απόγευμα της 1ης Απριλίου.

Στην ιστοσελίδα της στο Facebook η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στο τραγικό γεγονός αναφέροντας μεταξύ άλλων «Με τη δουλειά του και τη συμπεριφορά του έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Έφυγε σαν σήμερα το 2004. Λίγες εβδομάδες αργότερα ο Παναθηναϊκός κατακτούσε το νταμπλ και από την εξέδρα το σύνθημα ακούστηκε μέχρι τον ουρανό. «Αυτή η κούπα θα φτάσει στ' άστρα για τον Γιάννη τον Κυράστα»...

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις