Ρουσόπουλος: Ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί να κοροϊδεύει τους πάντες και συνέχεια

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2006 16:37
A- A A+

«Ο κ. Παπανδρέου και το κόμμα του θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι μπορείς να κοροϊδέψεις κάποιους και για λίγο, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες και συνέχεια», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε δήλωσή του με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην Αμφιλοχία.

«Πλανώνται οικτρά στο ΠΑΣΟΚ αν νομίζουν ότι οι ανακρίβειες, η διαστροφή της αλήθειας και η μαύρη προπαγάνδα, στην οποία προσφάτως καταφεύγουν θα μένουν αναπάντητες.

Ο κ. Παπανδρέου θα πρέπει να καταλάβει ότι αυτοί που συνέδεσαν 20 χρόνια διακυβέρνησης με την αδιαφάνεια και την εξυπηρέτηση συμφερόντων, αυτοί που εξέθρεψαν την παρασιτική οικονομία, την ολιγαρχία και τους μεσάζοντες, δεν θα καταφέρουν να μεταθέσουν αλλού τις ιστορικές ευθύνες που τους βαραίνουν», τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να καταλάβει ότι αυτοί που καλούσαν τους αγρότες "να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους" δεν μπορούν σήμερα να παριστάνουν τους τιμητές.

Θα πρέπει να καταλάβει ότι, όταν με δηλώσεις της κυρίας Διαμαντοπούλου στις 16 και 17 Ιουνίου 2005 το ΠΑΣΟΚ θέτει τον πήχη των διαπραγματεύσεων για τα κοινοτικά κονδύλια στα 19-20 εκατ. ευρώ και η Κυβέρνηση τον ξεπερνά, είναι τουλάχιστον φαιδρό να υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα δεν πέτυχε τους στόχους της στις Βρυξέλλες».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή