Νέα νίκη με ανατροπή ο Ολυμπιακός, 2-1 τον Ατρόμητο

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019 21:38
UPD:21:41
Eurokinissi Sports/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός έφτασε στη 19η φετινή νίκη στο πρωτάθλημα και δεύτερη επί του Ατρόμητου στη φετινή περίοδο, καθώς όπως και στον αγώνα του πρώτου γύρου, επιβλήθηκε στο Φάληρο αυτή τη φορά της ομάδας των δυτικών προαστίων με 2-1.

Μάλιστα, όπως συνέβη στο παιχνίδι του Περιστερίου έτσι κι απόψε οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στους τρεις βαθμούς με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, που ισοβαθμεί πια με τον Άρη στην τέταρτη θέση, είχε προηγηθεί, αλλά στο τέλος μέτρησε την τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου, με τις δύο ομάδες να δίνουν εξαιρετικό ρυθμό σε αυτή την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής και να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες και ωραίες φάσεις.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ουάρντα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά ο Σα ακούμπησε την μπάλα στην προσπάθειά του κι αυτή κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 13΄ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απαντήσουν στις ευκαιρίες, όταν ο Μασούρας βρέθηκε απέναντι στον Μέγερι, τον οποίο, όμως, δεν μπόρεσε να νικήσει.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας ο Γκιγιέρμε «πούλησε» την μπάλα κοντά στην περιοχή, ο Κουλούρης με τον Μπρούνο συνεργάστηκαν άψογα και ο πρώτος με πλασέ από την μικρή περιοχή έγραψε το 0-1, με το 17ο φετινό τέρμα του στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να ισοφαρίσει νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 49΄ ο Φορτούνης σέντραρε υποδειγματικά βρίσκοντας το κεφάλι του Γκιγιέρμε για το 1-1.

Η συνέχεια ανήκε στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, που πίεσαν πολύ για το γκολ της νίκης και τελικά το πέτυχαν με τον άλλο αμυντικό μέσο τους, τον Μπουχαλάκη, που έγραψε το τελικό 2-1 στο 75΄ με προβολή, μετά από σέντρα του Ποντένσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις