Ο Μόρας τη νίκη στην ΑΕΛ, 2-1 τον Αστέρα

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 21:51
UPD:31/03/2019 15:29
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Η ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε την ισχύ της έδρας της και πήρε τη νίκη, με ανατροπή μάλιστα, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με 2-1, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Μια νίκη που επέτρεψε στους «βυσσινί» να φτάσουν στους 30 βαθμούς και να απομακρυνθούν από τη... διακεκαυμένη ζώνη, αφήνοντας στην αγωνία τους Πελοποννήσιους.

Οι Αρκάδες, που έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του διεθνή Τάσου Παπαπέτρου, προηγήθηκαν στο 16΄ με τον Καλτσά, που πήρε το ριμπάουντ σε απόκρουση του Κρίστινσον μετά την προσπάθεια του Μανιά.

Στο 29΄ η Λάρισα κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μουνάφο στον Κούνιτς, μια απόφαση που αμφισβήτησαν έντονα  οι γηπεδούχοι, καθώς το σφύριγμα ήταν από πολύ αυστηρό έως απαράδεκτο.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φατιόν (31΄) και ισοφάρισε, για να χάσουν στο 43΄ οι φιλοξενούμενοι μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κρίστινσον έδιωξε με το πόδι το σουτ του Μανιά.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε το ρυθμό του πρώτου, ωστόσο οι «βυσσινί» κατάφεραν στο 69΄ να «γυρίσουν» το παιχνίδι, όταν ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μόρας με κεφαλιά έκανε το 2-1, με το πρώτο γκολ της καριέρας του στην ανώτατη εθνική κατηγορία.

Στο 72΄ οι παίκτες του Αστέρα ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα του Μπέρτου στον Μανιά, αλλά ο Παπαπέτρου έδειξε «παίζετε», για να κυλήσουν τα τελευταία λεπτά χωρίς συγκινήσεις. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις