«Θα μας πουν ότι τις κινητοποιήσεις στην Γαλλία τις προκαλεί ο Γ. Παπανδρέου»

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2006 19:56
A- A A+

«Δεν συμφωνούμε με κανένα γαλλικό μοντέλο. Δεν συμφωνούμε με το γαλλικό μοντέλο της δεξιάς γαλλικής κυβέρνησης. Εχουμε συγκεκριμένες προτάσεις, τις οποίες καλούμε την κυβέρνηση να μην διαστρεβλώνει και να μην συκοφαντεί, αλλά να προσπαθήσει να τις καταλάβει. Καλούμε την κυβέρνηση να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα της ανεργίας των νέων γιατί είναι πρώτο πρόβλημα της χώρας», σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανασάκης.

Ο κ. Αθανασάκης είπε ότι η «κυβερνητική http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/03/20/1168323.htm και κομματική συγχορδία ανακάλυψε τελευταία το Λαύριο και τις εκεί δηλώσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ προεκλογικά», ένα θέμα που ο κ. Παπανδρέου επανέφερε σε συζήτηση στη Βουλή.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ, που συστηματικά και αδιακρίτως διαχωρίζει στα νομοσχέδιά της τους νέους εργαζόμενους από τους παλιούς, σε βάρος κάθε φορά των νέων, θέλει να χρεώσει την δική της δεξιά πολιτική, αλλά και την πολιτική της γαλλικής δεξιάς κυβέρνησης στον Γιώργο Παπανδρέου», είπε ο κ. Αθανασάκης, καταλήγοντας πως «σε λίγο θα μας πουν ότι τις κινητοποιήσεις των νέων στην Γαλλία δεν τις προκαλεί η ομογάλακτη της ΝΔ, δεξιά κυβέρνηση της Γαλλίας, αλλά τις προκαλεί ο Γιώργος Παπανδρέου».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή