Ευρωλίγκα: Λιθουανικό εμπόδιο για Ολυμπιακό στο δρόμο προς τους «8»

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 13:13
UPD:13:23
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Ο δρόμος για τα πλέι οφ της φετινής Ευρωλίγκας περνά από το ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό, μόνο που οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να εμφανίσουν επιτέλους ένα σταθερό και κυρίως καλό αγωνιστικό πρόσωπο, αν δεν θέλουν η πορεία τους να τελειώσει πρόωρα.

Η πειραϊκή ομάδα αντιμετωπίζει απόψε τη Ζαλγκίρις Κάουνας (29/3, 21:30), στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής στην κανονική περίοδο, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα φιλοξενήσει την Νταρουσάφακα και με «2 στα 2» εξασφαλίζει οκτάδα.  

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει καταστρώσει τα σχέδιά του χωρίς να περιλαμβάνει σε αυτά τους Σπανούλη και Στρέλνιεκς, αμφότεροι τραυματίες.

Η Ζαλγκίρις (13-15), από την πλευρά της, διατηρεί κάποιες ελπίδες, αφού ακολουθεί μία νίκη πίσω από τον Ολυμπιακό (14-14), τον οποίο είχε νικήσει με 83-75 στο Κάουνας για την 11η αγωνιστική, οπότε έχει κίνητρο.

«Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να νικήσουμε. Έχουμε προετοιμαστεί καλά για να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας. Αυτό είναι ένα ματς που ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει με το ένστικτο του δολοφόνου. Κόντρα στην Μπάγερν το είχαμε, απέναντι στην Γκραν Κανάρια όχι», δήλωσε ο Μπλατ για τον αγώνα.

«Η ομάδα πρέπει να βγει στο παρκέ και να παίξει με στόχευση για 40 λεπτά, κάτι που έκανε και την περασμένη Τρίτη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Έχουμε μια ομάδα πολύ καλή στα ριμπάουντ. Εάν δείτε τα στατιστικά, είμαστε από τις καλύτερες ομάδες. Ελπίζω ότι θα σουτάρουμε καλά και θα προστατέψουμε το καλάθι μας», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις