Το κολεγιακό λουκ της άνοιξης

Frat boy: H logomania συναντά την κομψότητα
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 07:29
In Icons We Trust
A- A A+

Μπορεί οι τελευταίες ημέρες του Μαρτίου να θυμίζουν περισσότερο χειμώνα παρά άνοιξη, ωστόσο η βελτίωση του καιρού θα μας επιτρέψει σύντομα να κυκλοφορούμε με ένα φούτερ, το οποίο θα έπρεπε να επιλέξουμε με τέτοιον τρόπο, ώστε να μας αντιπροσωπεύει.

Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, τα Σαββατοκύριακα της σεζόν έχουν δικαίωμα στο καλό, φροντισμένο κολεγιακό στιλ που δεν πέφτει στις παγίδες που συνήθως ελλοχεύουν στο athleisure, αλλά υιοθετεί συνειδητά τα στοιχεία αυτά του αμερικάνικου fraternity στιλ που θυμίζουν ανέμελες εποχές και δανείζονται πολλή από τη γοητεία του Ryan O’Neil στην ταινία Love Story.

Πώς θα μεταφέρετε στο σήμερα αυτό το λουκ;

IN ICONS WE TRUST

• Διαλέξτε ένα φούτερ – ωδή στη logomania των τελευταίων σεζόν. Οτιδήποτε άλλο θα έμοιαζε απαρχαιωμένο, αυτό όμως εδώ είναι φρέσκο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει την αύρα του κλασικού.

• Φορέστε το σε ίσια γραμμή. Τα φαρδιά φούτερ είναι τελείως nineties. 

• Ένα ίσιο, μπεζ παντελόνι θα σας απομακρύνει από την εύκολη λύση του «στρατιωτικού» chino με τις μεγάλες πλαϊνές τσέπες. Να θυμάστε, το point είναι μία κομψή εμφάνιση.

• Για το συγκεκριμένο λουκ λέμε όχι στα eighties μποτάκια που κυκλοφορούν τώρα τελευταία, καθώς και στα hot tech μοντέλα. Επιλέγοντας ένα elegant ζευγάρι sneakers, ανεβάζετε την εμφάνιση σε άλλο επίπεδο.

IN ICONS WE TRUST
THE LOOK

Φούτερ US POLO, παντελόνι Antony Morato, όλα διαθέσιμα από τη Shop & Trade.

Sneakers Saucony. Διαθέσιμα από τα Saucony Stores, Νέο Ψυχικό, Κηφισίας 300 - Saucony Store Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 107 - Runner Store & More Εμπορικό κέντρο My Golden Hall.

Ρολόι από την IWC Portugieser Yacht club Chrono. Διαθέσιμο στο www.iwc.com.

Κείμενα: Ελένη Παπαϊωάννου
Φωτογράφος: Σπύρος Χαμάλης
Styling: Βίβιαν Ρουβέλα

Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή