Μπλατ: Να έχουμε το ένστικτο του δολοφόνου

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 19:40
UPD:19:47
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Στην κρισιμότητα του αυριανού αγώνα με τη Ζαλγκίρις εστίασε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στη media day των «ερυθρόλευκων» στο ΣΕΦ.

«Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να νικήσουμε. Έχουμε προετοιμαστεί καλά για να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας. Είναι μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού η τακτική. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει με το ένστικτο του δολοφόνου. Κόντρα στην Μπάγερν το είχαμε, ενώ απέναντι στην Γκραν Κανάρια όχι», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην κάμερα της NOVA.

«Η ομάδα πρέπει να βγει στο παρκέ και να παίξει με στόχευση για 40 λεπτά, κάτι που έκανε και την περασμένη Τρίτη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Έχουμε μια ομάδα πολύ καλή στα ριμπάουντ. Εάν δείτε τα στατιστικά, είμαστε από τις καλύτερες ομάδες. Ελπίζω ότι θα σουτάρουμε καλά και θα προστατέψουμε το καλάθι μας», πρόσθεσε.

Ο Μπριαντέ Ουέμπερ υπογράμμισε: «Είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή. Προπονούμαστε όλη την εβδομάδα, για να είμαστε έτοιμοι για μια "μάχη". Πρέπει να... εμφανιστούμε στο παρκέ αύριο. Δεν εμφανιστήκαμε με τον τρόπο που έπρεπε με την Γκραν Κανάρια. Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας, να τα κάνουμε όλα και να είμαστε επιθετικοί. Δεν ήμασταν στα Κανάρια Νησιά. Ξέρω ότι με τη Ζαλγκίρις θα είμαστε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις