Παπανδρέου: «Αλλα λέει η κυβέρνηση και άλλα κάνει»

Έμφαση στην ανασφάλεια των πολιτών και την αύξηση της εγκληματικότητας
Τρίτη, 21 Μαρτίου 2006 13:07
UPD:13:12
A- A A+

«Αλλα λέει η κυβέρνηση και άλλα κάνει, δεν έχει σχέδιο και όραμα», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, σε δηλώσεις του πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος.

Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε «λαγούς» της κυβερνητικής πολιτικής την απογραφή, τις τράπεζες και τον ΣΕΒ και «δήθεν μεταρρυθμίσεις» τις επιλογές της κυβέρνησης, οι οποίες, όπως τόνισε, απορρυθμίζουν τελικώς την ίδια την κυβέρνηση.

Παράλληλα χαρακτήρισε κωμικοτραγικά τα πρόσφατα περιστατικά με την ασυνεννοησία υπουργών για τις ΔΕΚΟ και πρόσθεσε ότι οι δήθεν μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης δημιουργούν αρρυθμίες στην ίδια.

«Ο Πρωθυπουργός αντί να δώσει λύσεις, κρύβεται στο Μέγαρο Μαξίμου, κάνοντας αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση, σαν να μην έχει αναλάβει την εξουσία εδώ και δυο χρόνια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε: «Τον κάλεσα να βγει από το Μέγαρο Μαξίμου και να κοιτάξει στα μάτια τον ελληνικό λαό».

Εξάλλου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε έμφαση στην ανασφάλεια των πολιτών και την αύξηση της εγκληματικότητας. «Στις περιοδείες μου», τόνισε, «διαπιστώνω μεγάλη ανασφάλεια και αβεβαιότητα στους πολίτες στην οποία προστίθεται τελευταία, ειδικότερα στην Αθήνα, η εγκληματικότητα. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο».

Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι ο λαός όλο και περισσότερο κοιτάζει προς το ΠΑΣΟΚ και αυτό δημιουργεί μια μεγάλη ευθύνη για το Κίνημα και τα στελέχη του. Όπως είπε, το επόμενο διάστημα το ΠΑΣΟΚ θα δώσει έμφαση στα προβλήματα της περιφέρειας, στον άνθρωπο της περιφέρειας και τον αγρότη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή