Υποψηφιότητα Γ. Μπουτάρη για το Δήμο Θεσσαλονίκης

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2006 14:20
A- A A+

Την υποψηφιότητα του για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε και επισήμως ο επιχειρηματίας Γιάννης Μπουτάρης, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην αίθουσα της ΕΣΗΕΜ-Θ μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους Παναγιώτη Αβραμόπουλο, Ανδρέα Κουράκη και Λάζαρο Ζαχαριάδη, που έχουν συγκροτήσει την «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη».

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο κ. Μπουτάρης είπε πως ευελπιστεί ότι το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει τον ίδιο και σε ερώτηση τι θα κάνει αν το ΠΑΣΟΚ στηρίξει άλλον υποψήφιο, απάντησε ότι θα το ξανασκεφθεί. Αν είναι κάποιο πρόσωπο πιο «λαμπερό» από τον εαυτό του, θα συζητήσει γιατί ο τελικός στόχος είναι η αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης. Εξέφρασε την πεποίθηση για νίκη της παράταξης του στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου και ο πρώτος στόχος είναι να κριθεί η εκλογή δημάρχου στον δεύτερο γύρο.

Στις επικρίσεις που δέχεται ότι η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του λειτουργεί εκβιαστικά προς το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να αποσπάσει τη στήριξη του, απάντησε «μάλλον το διευκολύνουμε το ΠΑΣΟΚ».

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή