Ευρωλίγκα: Με τη «βασίλισσα» για μια θέση στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 13:49
UPD:13:52
Eurokinissi Sports/ΣΤΟΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
A- A A+

Το αποφασιστικό παιχνίδι για την είσοδο του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας είναι απόψε στο ΟΑΚΑ (28/3, 21:00, NOVASPORTS 2HD) απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής στην κανονική περίοδο.

Oι «πράσινοι» ξεπέρασαν τον Ολυμπιακό στην κατάταξη την περασμένη εβδομάδα, με τη νίκη τους στο Μιλάνο και ψάχνουν την έβδομη σερί νίκη τους στη διοργάνωση, για να «κλειδώσουν» τα πλέι οφ.

Το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα είναι «καμίνι» απόψε, με δεδομένη και τη συναισθηματική φόρτιση για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, καθώς οι προσδοκίες των φίλων της ομάδας είναι μεγάλες, δεδομένης και της πορείας της τις τελευταίες εβδομάδες, με την ΚΑΕ να έχει ήδη ανακοινώσει sold out. 

«Η Ρεάλ, αμυντικά, είναι η καλύτερη ομάδα της Λίγκας και η τρίτη στο επιθετικό κομμάτι. Είναι εξαιρετική σε όλες τις πλευρές του παρκέ, έχουν μέγεθος, μπορούν να σουτάρουν. Έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν το παιχνίδι», σχολίασε ο Ρικ Πιτίνο.

«Πρέπει να τους νικήσουμε, είμαστε στην έδρα μας και πρέπει να κάνουμε όσα κάνουμε το τελευταίο διάστημα. Είναι σημαντικό να είμαστε έτοιμοι πνευματικά», πρόσθεσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού. 

Και συμπλήρωσε αναφερόμενος στα πλέι οφ: «Οι πιθανότητες ήταν εναντίον μας. Ήταν πιθανό, αλλά η βελτίωση και η ψυχολογία μπορούν να επηρεάσουν την πορεία σου. Πιστεύω πολύ στη θετική σκέψη και στο ότι "μπορούμε να κάνουμε τα πάντα". Αυτό κυριάρχησε στη σκέψη μου και εδώ, όταν είδα το πρόγραμμα και όταν είχαμε μόνο μία εκτός έδρας νίκη».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις