Πόλο: Σίφουνας στο Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 23:05
UPD:23:06
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός έκανε την καλύτερη φετινή εμφάνισή του απόψε, στο Ζάγκρεμπ, όπου επιβλήθηκε της γηπεδούχου Μλάντοστ με 14-6 για την 11η αγωνιστική του Champions League Ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στην προνομιούχο τρίτη θέση του Β΄ ομίλου, τρεις βαθμούς μπροστά από την Τσόλνοκι, ενώ πλησίασαν στους δύο βαθμούς τη Βερόνα, η οποία στο αναδείχθηκε ισόπαλη (11-11) της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, στο ντέρμπι κορυφής.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 4-1 στα πρώτα έξι λεπτά, με δύο γκολ του Φουντούλη από την περιφέρεια και δύο του Γενηδουνιά. Οι Κροάτες βρήκαν προσωρινά μια λύση με τον Μίλος σε κόντρα, αλλά οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα και ξέφυγαν 8-2 στο ημίχρονο.

Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου η Μλάντοστ μείωσε σε 8-4, αλλά δύο γκολ στην κόντρα, από Φουντούλη και Γούνα, αποκατέστησαν την… τάξη και οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν χωρίς πρόβλημα στο τελικό 14-6.

Για τον πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας πέντε γκολ σημείωσε ο Γενηδουνιάς, ενώ πολύ καλή απόδοση είχαν επίσης οι Φουντούλης (3 γκολ), Γούνας (3), Ομπράντοβιτς (2), αλλά και ο τερματοφύλακας Πάβιτς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις