ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Ρουσόπουλος «αυθεντικός διαστρεβλωτής» των δηλώσεων Παπανδρέου

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2006 19:07
A- A A+

«Αυθεντικό διαστρεβλωτή» των δηλώσεων και προτάσεων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Νίκος Αθανασάκης, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του κ. Ρουσόπουλου σχετικά με τις θέσεις του κ. Παπανδρέου για την ανεργία των νέων.

Ο κ. Αθανασάκης τόνισε επίσης ότι όσο η κυβέρνηση και ο κ. Ρουσόπουλος «επιμένουν να διαστρεβλώνουν και να συκοφαντούν» τις σχετικές προτάσεις του κ. Παπανδρέου, τόσο επιβεβαιώνουν την παροιμία «ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται».

«Ο λαϊκισμός, η διαστρέβλωση και η ψευδολογία είναι συνώνυμο της ΝΔ, είτε ως αντιπολίτευσης, είτε ως κυβέρνησης», τόνισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρίζοντας «φαιδρό τον τρόπο με τον οποίο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προκαλεί σύγχυση, προσπαθώντας να ταυτίσει τις αποφάσεις της ομογάλακτης με τη ΝΔ, δεξιάς γαλλικής κυβέρνησης, με τις προτάσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όταν οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δεν έχουν καμιά σχέση».

«Αντί η κυβέρνηση να συνεχίζει να παριστάνει την ανεύθυνη αντιπολίτευση», έπρεπε «να μιλά για τις δικές της προτάσεις και τις πολιτικές της για την αντιμετώπιση αυτού του μεγάλου προβλήματος που λέγεται ανεργία των νέων», συμπλήρωσε ο κ. Αθανασάκης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή