Πρώτος «τελικός» της ΑΕΚ στο BCL 

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 10:24
UPD:10:27
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Το εμπόδιο της Μπάμπεργκ θα πρέπει να υπερκεράσει η ΑΕΚ, προκειμένου να έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατάκτησε πέρυσι στο Basketball Champions League.

Η Ένωση θα παίξει απόψε στη Γερμανία (21:00) τον πρώτο αγώνα της στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα την καταστήσει φαβορί για μια θέση στο φάιναλ φορ (3-5 Μαΐου).

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 3 Απριλίου, σε μια σημαντική ημερομηνία για την ελληνική ομάδα καθώς μία ημέρα αργότερα θα συμπληρωθούν 51 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Οι δύο αντίπαλοι διασταύρωσαν τα βήματά τους νωρίτερα φέτος στο πλαίσιο του Γ΄ ομίλου της διοργάνωσης και υπερασπίστηκαν τις έδρες τους, με την ΑΕΚ να επικρατεί (93-86) στο ΟΑΚΑ και την Μπάμπεργκ (77-73) στη Γερμανία.

Ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης, Λούκα Μπάνκι, έχει σε μεγάλη εκτίμηση την αντίπαλο της ομάδας του και δεν δίστασε να τη χαρακτηρίσει ως ένα από τα φαβορί για τον τίτλο.

«Όπως γνωρίζουμε από την αρχή της περιόδου, η Μπάμπεργκ συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Σίγουρα, θα γίνουν δύο πολύ ανταγωνιστικές αναμετρήσεις για την είσοδο στο φάιναλ φορ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις