«Κατοστάρα» πριν τον «τελικό» ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 18:55
UPD:18:59
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Μετά τη συντριβή από την Γκραν Κανάρια, ο Ολυμπιακός «ξέσπασε» στον Πανιώνιο, τον οποίο διέλυσε με 101-65 στο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου για την 20ή αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών.

Τέσσερα 24ωρα πριν τον «τελικό» με την Ζαλγκίρις Κάουνας στην προτελευταία αγωνιστική της Euroleague και παρότι προέρχονταν από διπλή ευρωπαϊκή εβδομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» δε συνάντησαν κανένα απολύτως εμπόδιο απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες κι έφτασαν άνετα στην «κατοστάρα».

Οι «κυανέρυθροι» αντιστάθηκαν μόνο στην πρώτη περίοδο, η οποία έκλεισε με τον Ολυμπιακό να προηγείται με... βραχεία κεφαλή (20-19), ωστόσο, από κει και πέρα η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ άρχισε να παίρνει διψήφιες διαφορές με αποτέλεσμα να «καθαρίσει» το ματς στην 3η περίοδο, όταν και ξέφυγε με +14 (61-47).

Κορυφαίοι των νικητών, που αγωνίστηκαν με σημαντικές ελλείψεις σε ένα ακόμη ματς (Σπανούλης, Στρέλνιεκς, Αγραβάνης), με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθούν και οι νεαροί Ζευγαράς, Κολοβέρος, ήταν οι Ουίλιαμς-Γκος και Ουέμπερ με 20 και 19 πόντους αντίστοιχα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις