Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη νίκη, η Φενέρ κράτησε τη διαφορά

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 21:47
UPD:21:54
Eurokinissi Sports/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Το ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Euroleague ανέδειξε νικήτρια την ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Φενέρμπαχτσε, με 70-68, με τους Ρώσους να μειώνουν στη μία νίκη την απόσταση από τους πρωτοπόρους, δύο... στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Οι Τούρκοι, πάντως, δεν... χαλάστηκαν ιδιαίτερα με την ήττα, καθώς κράτησαν τη διαφορά της νίκης του πρώτου γύρου στην Πόλη (79-75), οπότε θα έχουν το «πάνω χέρι» σε περίπτωση ισοβαθμίας. 

Με την αποψινή επιτυχία η ΤΣΣΚΑ αύξησε το ρεκόρ της σε 22-6, υποχρεώνοντας την τουρκική ομάδα στην 5η εφετινή της ευρωπαϊκή απώλεια. 

Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Κόρι Χίγκινς. Σε δεύτερο σερί ματς ο Αμερικανός γκαρντ ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Το έκανε την Τρίτη το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη, όταν με δικό του δίποντο σστο τελευταίο δευτερόλεπτο η ΤΣΣΚΑ έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Αναντολού Εφές κι απόψε με το τρίποντο που σημείωσε στα τελευταία δευτερόλεπτα έμελλε να κρίνει τον αγώνα.

Οι Ουίλ Κλάιμπερν (16π., 8ρ.) και Κόρι Χίγκινς (15π.) ήταν οι πρώτοι σκόρερ των νικητών, ενώ από το συγκρότημα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ξεχώρισε ο Νίκολα Κάλινιτς (17π.).

Ο Κώστας Σλούκας έμεινε  στο παρκέ για 19 λεπτά, με απολογισμό 8 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 κερδισμένα φάουλ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις