Συνάντηση Παπανδρέου με το νέο προεδρείο της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2006 14:52
A- A A+

Με το νεοεκλεγέν προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε ο πρόεδρος του Κινήματος, Γιώργος Παπανδρέου.

«Αυτά τα δύο χρόνια αναδείξαμε τη δράση της κοινοβουλευτικής ομάδας με συστηματικότητα, αντιπολιτευτική υπευθυνότητα αλλά και με προτάσεις για το αύριο της χώρας», τόνισε ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος απευθυνόμενος στο Προεδρείο της Κ.Ο. είπε:

«Από δω και πέρα αναλαμβάνετε εσείς σε μια καινούργια φάση της πολιτικής ζωής της χώρας, όπου ο κόσμος ζητά όλο και περισσότερο να είμαστε κοντά στα προβλήματά του, ακούει και ενδιαφέρεται για τις προτάσεις μας και περιμένει όλο και περισσότερο την ισχυρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση». Ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «θα συμβάλλετε τα μέγιστα και ουσιαστικά προς αυτήν την κατεύθυνση» και ευχήθηκε στους βουλευτές του «καλή δουλειά για μια νικηφόρα πορεία».

Από την πλευρά του ο επανεκλεγείς γραμματέας της Κ.Ο., Δημήτρης Ρέππας, διαβεβαίωσε τοω Γιώργο Παπανδρέου ότι «θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό να ξαναδώσουμε ελπίδα στους Ελληνες και μια ευοίωνη πολιτική για τη χώρα».

«Η πορεία των πραγμάτων δικαιώνει τις επιλογές του κ. Παπανδρέου και του Κινήματος», πρόσθεσε ο κ. Ρέππας, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «αυτή η κοινοβουλευτική ομάδα, θα είναι κοινοβουλευτική ομάδα της εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή