Υιοθετήστε τα στοιχεία της εφηβείας που τώρα επιστρέφουν σε ενήλικη μορφή

Elegant eighties: Η σεζόν κλέβει τα αγαπημένα στοιχεία μίας αιώνιας εφηβείας για να τα μεταφράσει σε ένα σύγχρονο, ανοιξιάτικο outfit
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 09:16
UPD:22/03/2019 09:14
In Icons We Trust
A- A A+

Τις ημέρες χωρίς σημαντικά επαγγελματικά πλάνα, όπως για παράδειγμα μια χαλαρή Παρασκευή έτοιμη να χαρίσει βόλτες, μπορείτε να θυμηθείτε την εποχή που το ντύσιμο έπαιζε ρόλο καίριο στην δήλωση της στιλιστικής σας ταυτότητας, ενώ ανακαλύπτατε τον κόσμο της μόδας.

Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, η σεζόν είναι γεμάτη από τα στοιχεία εκείνα που μπορούν να υποστηρίξουν ένα στιλ ενήλικο, ενδιαφέρον, με eighties καταβολές αλλά πολύ φρέσκια ματιά.

• Το δερμάτινο τζάκετ. Κάποτε είχατε λιώσει το περφέκτο σας. Σήμερα αφήστε να σας αγκαλιάσει μία πιο έξυπνη εκδοχή του που θυμίζει λίγο bomber και λίγο ίσιο σακάκι. Προσαρμόζεται σε όλα τα λουκ και είναι όσο πρέπει ελαφρύ.

IN ICONS WE TRUST

• Το mao πουκάμισο. Κάποτε φοριόταν σε «καλές» περιστάσεις, όπως στον χορό του σχολείου, η ενήλικη βερσιόν του όμως έχει ελεύθερο πάσο σε χαλαρές εμφανίσεις όπως η σημερινή.

• Το baggy παντελόνι. Φαρδύ, ψηλόμεσο, με στραβωμένο ρεβέρ… μία από τις αγαπημένες εκδοχές του αιώνιου τζιν, έρχεται φέτος να συνδυαστεί με grown up παπούτσια όπως αυτά τα ανοιξιάτικα loafers, αφήνοντας πίσω του τα φλατ αθλητικά παπούτσια.

• Ένα «καλό» ρολόι κι έξυπνες πινελιές όπως μια ιδιαίτερη ζώνη, σας βγάζουν από την αφέλεια των eighties και φέρνουν το λουκ στην σύγχρονη εκδοχή του.

IN ICONS WE TRUST
THE LOOK

Δερμάτινο μπουφάν και πουκάμισο από βαμβάκι, όλα Antony Morato. Τζιν παντελόνιPepe Jeans. Όλα Διαθεσιμα  από τη Shop & Trade.

Ρολόι από την IWC Chronograph Editon «Laureus Sport for Good». Διαθέσιμο στο www.iwc.com. 

 Δερμάτινα loafers από τη συλλογή τουClassico. Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95-Πάτρα και online στο www.classico.gr

IN ICONS WE TRUST
Κείμενα: Ελένη Παπαϊωάννου
Φωτογράφος: Σπύρος Χαμάλης
Styling: Βίβιαν Ρουβέλα

Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή