Πώς απέσπασε το National Enquirer τα μηνύματα του Μπέζος

Ρεπορτάζ της WSJ αποκαλύπτει το ρόλο του Μάικλ Σάντσεζ
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 09:57
UPD:10:24
REUTERS/Joshua Roberts
A- A A+

O Τζεφ Μπέζος και το περιβάλλον του έχουν δημοσίως κάνει πολλές υποθέσεις για το πώς προσωπικά μηνύματα και φωτογραφίες περιήλθαν στην κατοχή του περιοδικού National Enquirer, αφήνοντας μεταξύ άλλων να εννοηθεί ότι υπήρξε εμπλοκή της Σαουδικής Αραβίας ή του Λευκού Οίκου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Wall Street Journal, η αλήθεια είναι πολύ πιο απλή. 

Ο Μάικλ Σάντσεζ, αδερφός της συντρόφου του Μπέζος, πούλησε τα μυστικά του δισεκατομμυριούχου στο περιοδικό για 200.000 δολάρια ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές στην αμερικανική εφημερίδα. Ο κ. Σάντσεζ σχολίασε πως δεν θέλει «να δώσει αξία» στο ρεπορτάζ της WSJ και έκενα λόγο για «παλιές φήμες» από «ανώνυμες πηγές». Αρνήθηκε ότι έστειλε στο περιοδικό γυμνές φωτογραφίες του ιδρυτή της Amazon, αλλά και αρνήθηκε να σχολιάσει εάν έστειλε άλλου είδους φωτογραφίες και μηνύματα κινητού του δισεκατομμυριούχου. 

Εκπρόσωπος του Τζεφ Μπέζος επίσης αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ η σύντροφος του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη, Λόρεν Σάντσεζ δεν απάντησε καθόλου στα αιτήματα για σχόλιο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της WSJ το  Enquirer προσέγγισε τον επικεφαλής της Amazon για ένα πρώτο σχόλιο στις 7 Ιανουρίου. Δύο ημέρες αργότερα ο Μπέζος και η σύζυγός του Μακένζι ανακοίνωσαν με ανάρτησή τους στο Twitter ότι χωρίζουν ύστερα από 25 χρόνια γάμου. Η συνέχεια με τα δημοσιεύματα του περιοδικού είναι λίγο πολύ γνωστή. 

Να σημειωθεί ότι ο Μάικλ Σάντσεζ είναι ατζέντης ταλέντων και επί χρόνια πηγή του Enquirer και του Ντίλαν Χάουαρντ. Έχει επίσης στηρίξει επανειλημμένα τον Τραμπ στο Twitter και διατηρεί δεσμούς με ακτιβιστές του συντηρητικού χώρου. 

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή