Πώς θα παίξετε σωστά με την εναλλαγή των χρωμάτων την άνοιξη

The glasshouse: Βρείτε τον ακαταμάχητο εκείνο συνδυασμό που χαρακτηρίζει τις πιο cool εμφανίσεις
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 08:49
UPD:09:27
In Icons We Trust
A- A A+

Ο ομάδα του In Icons We Trust εξηγεί τι γίνεται όταν αποφασίσει κανείς να επιλέξει μία πιο σκούρα παλέτα σαν βάση για μία εμφάνιση, αφήνοντας τα πιο ανοιχτά χρώματα για το εξωτερικό μέρος του λουκ.

Τη δεκαετία του 1970, εμφανιζόταν ιδιαίτερα συχνά ο συνδυασμός μαύρου με λευκό, με το μαύρο να αποτελεί τη βάση της εμφάνισης και το λευκό να περιορίζεται στο σακάκι. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό αλλά και σχετικά δεσμευτικό.

IN ICONS WE TRUST

Η μετεξέλιξή του όμως, δίνει τη δυνατότητα στη φαντασία να δημιουργήσει πολλά και διαφορετικά στιλ όπου ο βασικός κανόνας δεν καταρρίπτεται, αλλά διανθίζεται από μία μεγαλύτερη επιλογή σε χρώματα και σχέδια.

• Ένα σκούρο χρώμα όπως αυτό το βαθύ μπλε, έχει αρκετή δόση από το «δράμα» που απαιτείται στην έντονη αντίθεση των χρωμάτων, την ίδια ώρα όμως δίνει ένα ωραίο και θερμό βάθος, μακριά από το απόλυτο μαύρο.

• Οι επιλογές εδώ είναι πολλές. Εάν το παντελόνι και το πουκάμισο έχουν ακριβώς την ίδια απόχρωση, τότε λειτουργούν σαν βάση για άπειρους συνδυασμούς.

IN ICONS WE TRUST

• Η γραβάτα θα παίξει τον ρόλο του ενδιάμεσου, υιοθετώντας τα χρώματα εκείνα που θα δέσουν αρμονικά το εξωτερικό περίβλημα του λουκ με τις εξωτερικές επιλογές.

• Το σακάκι μπορεί να αφεθεί ελεύθερο. Αυτό εδώ το κομμάτι σε dogtooth pattern επιβάλλει κομψά την παρουσία του, χωρίς όμως να ανατρέπει τις ισορροπίες.

• Τα παπούτσια σε αυτή την περίπτωση λειτουργούν σαν free agents, δοκιμάζοντας υφές και χρώματα πέρα από υποχρεωτικούς συνδυασμούς και σεταρίσματα.

• Τολμήστε τα έντονα αξεσουάρ, όπως ένα χαρακτηριστικό ζευγάρι γυαλιά ή έναν special edition χρονογράφο.

THE LOOK

Σακάκι dogtooth από μαλλί και βαμβάκι, βαμβακερό πουκάμισο, παντελόνι από μαλλί και βαμβάκι και μεταξωτή γραβάτα, όλα Tommy Hilfiger. Διαθέσιμα από τις Tommy Hilfiger Boutiques. 

Δερμάτινα loafers από τη συλλογήτου Classico. Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95 – Πάτρα.

IN ICONS WE TRUST

Ρολόι από την IWC Chronograph Editon «Laureus Sport for Good». Διαθέσιμο στο  www.iwc.com.

Γυαλιά οράσεως Moncler. Διαθέσιμα από το κατάστημα OCCHIO Papavassiliou, Σταδίου 5.

Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή