Ξανά πρώτη η Λίβερπουλ, ο Μάρκο Σίλβα «φρέναρε» την Τσέλσι

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 22:06
UPD:18/03/2019 08:34
EPA/ANDY RAIN
A- A A+

Η Λίβερπουλ δυσκολεύτηκε αρκετά στο «Κρέιβεν Κότατζ» από τη Φούλαμ, κατόρθωσε όμως να φύγει νικήτρια με 2-1 και ολοκλήρωσε ιδανικά την εβδομάδα.

Μετά το «διπλό» στο Μόναχο και την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ξανάπιασε κορυφή στην Αγγλία, με παιχνίδι περισσότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι που είχε υποχρέωση στο Κύπελλο Αγγλίας.

Το τρίποντο για την ομάδα του Κλοπ ήρθε από τα 11 βήματα με την εκτέλεση του Μίλνερ στο 81ο λεπτό, καθώς ο Μπάμπελ είχε «απαντήσει» στο 74΄ για τους εκ των ουραγών της Πρέμιερ Λιγκ στο προβάδισμα του Μανέ, από το 26ο λεπτό της συνάντησης.

Αντίθετα, απομακρύνεται η τετράδα για την Τσέλσι, η οποία ηττήθηκε στο «Γκούντισον Παρκ» με 0-2 από την Έβερτον και έμεινε στην έκτη θέση της κατάταξης.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή της στο α΄ ημίχρονο και το... πλήρωσε στη συνέχεια, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 49΄ με κεφαλιά του Ριτσάρλισον.

Οι «μπλε» δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και στο 72΄ η Έβερτον κέρδισε πέναλτι, ο Κεπά απέκρουσε την εκτέλεση του Σίγκουρντσον, αλλά ο Ισλανδός με δεύτερη προσπάθεια «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις