Οι αντιδράσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για τη διακοπή

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 22:34
UPD:18/03/2019 08:29
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν εξέδωσε ανακοίνωση, αλλά με επίσημη ενημέρωση τα έβαλε με τον ρέφερι του ντέρμπι, Μάρκο Φριτς, για την οριστική διακοπή.

«Ο διαιτητής ανέφερε ότι υπήρχε οσμή δακρυγόνου και ότι είχε ακόμα κόσμο. Υπόψη ότι δεν ζητήθηκε ποτέ εκκένωση», έλεγαν οι «πράσινοι», που καταλόγιζαν ακόμη στον Γερμανό ότι δεν εξάντλησε το περιθώριο της μίας ώρας από τη διακοπή, αλλά βγήκε για έλεγχο στα 35 λεπτά.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, τη θέση της πειραϊκής ομάδας μετέφερε ο διευθυντής Επικοινωνίας της, Κώστας Καραπαπάς:

«Ο Ολυμπιακός ήθελε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ώστε να βάλουμε κι άλλα γκολ, αλλά όπως καταλαβαίνετε ήταν αδύνατο υπό αυτές τις συνθήκες. Δυστυχώς αυτά είναι τα καλά του ποδοσφαίρου της εξυγίανσης. Φαντάζομαι ότι κανείς δεν ήταν ευχαριστημένος για όλα αυτά που έγιναν. Το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί από το 3΄, όταν έγινε εισβολή στον πάγκο του Ολυμπιακού και απειλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές μας. Ξαναλέω, αυτά είναι τα καλά της εξυγίανσης. Οι άνθρωποί μας είδαν το μαχαίρι, δεν είναι πληροφορία, συνέβη».

Ερωτηθείς για την πληροφορία περί οπαδού οπλισμένου με μαχαίρι, στη διάρκεια της πρώτης εισβολής, απάντησε: «Δεν ήταν πληροφορία, οι άνθρωποι που ήταν εκεί το είδαν το μαχαίρι».

Ο Κώστας Φορτούνης δήλωσε: «Στο τέλος ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Και εμείς και οι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλαμε να παίξουμε, να συνεχίσουμε, αλλά όταν πηγαίνεις δύο φορές στα αποδυτήρια και πας να ξαναβγείς στο γήπεδο, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Στο ματς που παίχτηκε, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας, βάλαμε ένα γκολ, χάσαμε ευκαιρίες και στο πρώτο ημίχρονο και δείξαμε την ανωτερότητά μας». 

Και συμπλήρωσε: «Τα ντέρμπι πρέπει να τα ευχαριστιέται και ο κόσμος και οι παίκτες. Είμαστε πολύ λυπημένοι που δεν τελείωσε το ματς, θέλαμε να συνεχίσουμε αλλά δεν γινόταν αυτό. Είναι τραγικό, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν γίνεται να μπαίνει κόσμος στο γήπεδο να κυνηγά παίκτες και παράγοντες, δεν έχω λόγια. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προσπάθησαν κάποια στιγμή να ηρεμήσουν τον κόσμο αλλά δεν γινόταν».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις