Πιτίνο: Είπα στον Καλάθη «σούταρε από τα 10 μέτρα»

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 22:44
UPD:22:54
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Ο Ρικ Πιτίνο ήταν πολύ ευδιάθετος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη νίκη της ομάδας του επί της ΤΣΣΚΑ, στη Μόσχα. Όπως ήταν φυσικό, ο Αμερικανός προπονητής ρωτήθηκε από τους Ρώσους δημοσιογράφους για το σχεδιασμό της τελευταίας επίθεσης.

«Το αρχικό μας πλάνο ήταν να κάνουμε ντράιβ, να πασάρουμε έξω τη μπάλα και να σουτάρουμε τρίποντο. Όταν χάσαμε όμως την βολή αλλάξαμε το πλάνο μας και επιλέξαμε να τρέξουμε ένα πικ εν ρολ. Άφησαν όμως ελεύθερο τον Νικ και του είπα: βρες χώρο και μετά βάλε τρίποντο από τα 10 μέτρα» είπε και ο μεταφραστής του έβαλε τα γέλια! 

Όταν ξεκίνησε να μιλάει, είπε: «Βελτιωνόμαστε συνέχεια, μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με τη βδομάδα. Ήμασταν τυχεροί, κάναμε όμως όλα τα σωστά πράγματα για να παραμείνουμε στο παιχνίδι... Μερικές φορές όλοι θυμούνται το νικητήριο σουτ, αλλά όχι αυτά που προηγήθηκαν. Μας σκότωσαν στα ριμπάουντ. Βάλαμε όμως τις βολές. Απόψε είχαμε επίσης 9/16 τρίποντα. Είναι κάτι που δεν έχουμε κάνει όλη τη χρονιά».

Όπως σχολίασε ο Πιτίνο «με βοήθησε πολύ να κοουτσάρω το Πουέρτο Ρίκο. Αυτό ήταν σαν προετοιμασία για μένα. Η Ευρωλίγκα είναι σαν κολέγιο με 25-27χρονους. Δεν ξέρω εάν θα έπαιρνα την δουλειά εάν δεν είχα δουλέψει στο Πουέρτο Ρίκο. Ο Ροντρίγκεθ είναι τόσο διασκεδαστικό να τον βλέπεις να παίζεις. Καταπληκτικός».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις